Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Πεσκάρα-Λάτσιο 0-3

(5' Ερνάνες, 25' Κλόζε, 36' Κλόζε)

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το... κατ' ευφημισμόν ντέρμπι του "Αντριάτικο". Μπορεί η Πεσκάρα να διαφήμιζε το ματς ως την έναρξη της... κυνηγετικής σεζόν για αετούς, κάνοντας σαφή αναφορά στη μασκότ της Λάτσιο, ωστόσο η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League "σκόρπισε" απογοήτευση στο "Αντριάτικο" μέσα σε διάστημα μισής ώρας. Το καταπληκτικό τέρμα του Ερνάνες από τα 25 μέτρα στο 5' ήταν απλά η αρχή για τους "λατσιάλι", που έκαναν σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο.

PESCARA 07/10/12 PESCARA - LAZIO, 7^ GIORNATA SERIE A TIM 2012/13
NELLA FOTO IL GOL DEL VANTAGGIO DI HERNANES SU PUNIZIONE
© PIERANUNZI LUCIANO - PESCARA 07/10/12 PESCARA - LAZIO, 7^ GIORNATA SERIE A TIM 2012/13
NELLA FOTO IL GOL DEL VANTAGGIO DI HERNANES SU PUNIZIONE
© PIERANUNZI LUCIANO
PESCARA 07/10/12 PESCARA - LAZIO, 7^ GIORNATA SERIE A TIM 2012/13 NELLA FOTO IL GOL DEL VANTAGGIO DI HERNANES SU PUNIZIONE © PIERANUNZI LUCIANO - PESCARA 07/10/12 PESCARA - LAZIO, 7^ GIORNATA SERIE A TIM 2012/13 NELLA FOTO IL GOL DEL VANTAGGIO DI HERNANES SU PUNIZIONE © PIERANUNZI LUCIANO PIERANUNZI LUCIANO

Στο 25' και στο 36' ήταν η σειρά του Μίροσλαβ Κλόζε να χριστεί σκόρερ και να "κλειδώσει" τη νίκη, εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Τζιοβάνι Στρόπα δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Φεντερίκο Μαρκέτι και το κοινό αντέδρασε αποδοκιμάζοντας τους γηπεδούχους. Το 2ο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Πεσκάρα να επιτίθεται περισσότερο, αλλά χωρίς χειροπιαστό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, με τους Ερνάνες και Σέρτζιο Φλόκαρι, και το τελικό 3-0 τους έστειλε ξανά στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας και σε κοντινή απόσταση με την κορυφή.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μαρκέτι, Κονκό (60' Καβαντά), Μπιάβα (85' Τσάνα), Ντίας, Λούλιτς, Καντρέβα, Γκονσάλες, Λεντέσμα, Ερνάνες, Μάουρι, Κλόζε (72' Φλόκαρι).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Τρίγκλαβ - Μάριμπορ 1-0

(8' Πόπλατνικ)

Η Τρίγκλαβ εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για ένα ημίχρονο και υποχρέωσε τη Μάριμπορ στην πρώτη της ήττα πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Πόπλατνικ, ενώ η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ τους στο 44' όταν ο Άργκους ανέτρεψε τον Τζούρκοβιτς που έβγαινε τετ α τετ με τον Χαντάνοβιτς και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι πρωταθλητές Σλοβενίας, πάντως, μπήκαν πολύ δυναμικά στο δεύτερο μέρος και είχαν δύο δοκάρια μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 48' ο Μεζγκά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόμαζετς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πέλκο. Στο επόμενο λεπτό ο Λέσακ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι των γηπεδούχων. Παρά την ήττα, όμως, η Μάριμπορ βρίσκεται στο +6 από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Τσρνιτς (46' Λέσακ), Μέρτελ (60' Ιμπραΐμι), Ντόντλεκ, Μεζγκά, Κόμαζετς, Πλο (60' Μπέριτς).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
PHOTOGRAPH: SHAUN BOTTERILL/GETT

Τότεναμ - Άστον Βίλα 2-0

(58' Κόλκερ, 67' Λένον)

Η ανάκαμψη της Τότεναμ συνεχίζεται, αφού η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έφτασε στην 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πλαασαρίστηκε σε θέσεις που προσφέρουν ευρωπαϊκά "εισιτήρια". Η Άστον Βίλα παρουσιάστηκε κάκιστη για ακόμα ένα ματς και υποτάχθηκε 2-0 στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Άντεξε, πάντως, για ένα ημίχρονο και είχε μία καλή στιγμή με το διεθνή Βέλγο φορ Κρίστιαν Μπεντέκε, για να πάρει προβάδισμα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Στο 2ο ημίχρονο, οι "πετεινοί" ανέβασαν στροφές και στο 58', μία κόντρα του Στίβεν Κόλκερ σε σουτ του Τζερμέιν Ντεφό έγραψε το 1-0. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας όταν στο 67' ο Άαρον Λένον έκανε το 2-0 με ατομική ενέργεια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αδύνατο να απαντήσουν και ο Γκάρεθ Μπέιλ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να αυξήσει το δείκτη του σκορ λίγο πριν το τέλος (δοκάρι). Το παιχνίδι έκλεισε με άσχημο τρόπο, αφού ο Τζο Μπένετ τραυματίστηκε σοβαρά σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπέιλ και άφησε την ομάδα του Πολ Λάμπερτ με 10 παίκτες, αφού είχαν γίνει ήδη όλες οι αλλαγές.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Γκαλάς, Κόλκερ, Βέρτονγκεν, Σάντρο, Ντεμπέλε, Λένον (86' Τάουνσεντ), Ντέμπσεϊ (82' Σίγκουρντσον), Μπέιλ, Ντεφό (68' Αντεμπαγιόρ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK