Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Λάτσιο - Μίλαν 3-2

(25' Ερνάνες, 41' Καντρέβα, 49' Κλόζε - 61' Ντε Γιονγκ, 79' Ελ Σαραουί)

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της κινδύνεψε να χάσει η Λάτσιο απέναντι στη Μίλαν, αλλά τελικά οι κόποι 75 λεπτών δικαιώθηκαν και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League πήρε τη νίκη με 3-2 στο "Ολίμπικο" της Ρώμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Ερνάνες και Αντόνιο Καντρέβα (μετά από λάθος του Μάρκο Αμέλια) σε ένα ημίχρονο που οι "ροσονέρι" είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι τις ιδέες να την αξιοποιήσουν. Η απογοητευτική εμφάνιση των φιλοξενουμένων έδωσε τη δυνατότητα στη Λάτσιο να ψάχνει γκολ δίχως να ανησυχεί για τα μετόπισθεν και στο 49' ο Μίροσλαβ Κλόζε διεύρυνε το σκορ για τη Λάτσιο.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έριξε στον αγώνα τον Αλεσάντρε Πάτο, αλλά η επανεμφάνισή του δεν ήταν ιδιαιτέρως θετική. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, μείωσαν με τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ στο 61ο λεπτό και έχοντας τον έλεγχο της μπάλας, αναζητούσαν κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Αν και δεν βρέθηκαν, ένα σουτ του Στεφάν Ελ Σαραουί στο 79ο λεπτό έβαλε ξανά τους "ροσονέρι" στο παιχνίδι, αλλά το τέρμα της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ, με συνέπεια να διατηρηθεί ο αντίθετος βίος των 2 αντιπάλων.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μπιτσάρι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας, Λούλιτς, Καντρέβα (83' Μπρόκι), Γκονσάλες (72' Τσάνα), Λεντέσμα, Ερνάνες, Μάουρι (58' Καβαντά), Κλόζε

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Τότεναμ - Τσέλσι 2-4

(47' Γκαλάς, 54' Ντεφό / 17' Κέιχιλ, 66', 69' Μάτα, 91' Στάριτζ)

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, όμως, η ομάδα του Ντι Ματέο ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με ένα μονοκόμματο βολέ του Κέιχιλ στο 17' και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάτα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα του αγώνα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Η Τότεναμ ανέτρεψε τα δεδομένα με τα γκολ των Γκαλάς (στο 47' με εξ επαφής προσπάθεια) και Ντεφό (στο 54' με δυνατό σουτ), αλλά ο Μάτα είχε αντίθετη άποψη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (66'-69') και έβγαλε την ασίστ για το τέταρτο γκολ που σημείωσε ο Στάριτζ στο 91', πληγώνοντας τον πρώην προπονητή του, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Φρίντελ, Βέρτονγκεν, Γκαλάς, Γουόκερ, Κόκερ, Ντέμπσεϊ (74' Αντεμπαγιόρ), Χάντλστοουν (67' Λίβερμορ), Λένον, Σίγκουρτσον, Σάντρο, Ντεφό

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Μάριμπορ - Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1-0

(89' Ταβάρες)

Με γκολ του Μάρκος Ταβάρες στην εκπνοή, η Μάριμπορ νίκησε την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 βαθμούς. Η ομάδα της πρωτεύουσας αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 29' λόγω αποβολής του Ζαφίροβιτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους και θα μπορούσαν κάλλιστα να προηγηθούν είτε με τον Ιμπραΐμι στο 13' είτε με τον Μπέριτς στο 22'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, χάθηκε στο 30ό λεπτό, όταν ο Σέλιγκα απέκρουσε το πέναλτι του Ταβάρες, σε μία φάση που αποβλήθηκε ο Ζαφίροβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάριμπορ δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως, η αστοχία των παικτών της και κυρίως το γεγονός ότι ο Σέλιγκα βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, δεν της επέτρεπαν να σκοράρει. Τη λύση τελικά έδωσε ο Ταβάρες στο 89ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραΐσεβιτς, Βίντοβιτς, Μέγιατς, Ιμπραΐμι, (87' Τσρνιτς), Μέρτελ (77' Πλόι), Τσβιάνοβιτς, Μεζγκά, Ταβάρες (90' Ντόντλεκ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK