Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Φιορεντίνα - Λάτσιο 2-0

(45' Λιάγιτς, 90' Τόνι)

Η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στο "Αρτέμιο Φράνκι", όπου η Φιορεντίνα έκαμψε την αντίσταση της Λάτσιο με 2-0 χάρη και σε λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε τέρμα των φιλοξενουμένων. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο δράση, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στο 1ο ημίχρονο και να κερδίζουν πέναλτι στο 27'. Ο Ματίας Φερνάντες, όμως, το εκτέλεσε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Στέβαν Γιόβετιτς σκόραρε από θέση οφσάιντ. Το ημίχρονο, όμως, ήταν για τους "βιόλα" και ο Άντεμ Λιάγιτς το πιστοποίησε στις καθυστερήσεις, με δεξί σουτ στα όρια της περιοχής.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League ανασυντάχθηκε στο 2ο ημίχρονο και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 60ό λεπτό, μάλιστα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το Στεφάνο Μάουρι, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Λούκα Τόνι και Μίροσλαβ Κλόζε έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στη συνέχεια για τους 2 αντιπάλους και στο 75' άρχισε ο "χορός" των αποβολών για τους "λατσιάλι". Πρώτα ο Κρίστιαν Λεντέσμα με 2η κίτρινη και 7 λεπτά αργότερα ο Ερνάνες με απευθείας κόκκινη, πήραν πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τη Λάτσιο ανήμπορη να διεκδικήσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας από την Τοσκάνη. Ο Τόνι, μάλιστα, διπλασίασε τα τέρματα της Φιορεντίνα στις καθυστερήσεις, φέρνοντας τους γηπεδούχους ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μπιτσάρι, Κονκό, Μπιάβα, Αντρέ Νίας, Λούλιτς, Καντρέβα (88' Κόζακ), Γκονσάλες (78' Μπρόκι), Λεντέσμα, Ερνάνες, Μάουρι (78' Ρόκι), Κλόζε.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 1-2

(66' Ροντρίγκες / 16' Μπέιλ, 39' Ντέμπσεϊ)

Η Τότεναμ άφησε πίσω της τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι και την ισοπαλία στο Μάριμπορ, επικρατώντας 2-1 της Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις". Στην 4η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Λονδίνου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 16ο λεπτό ο Χάντλστοουν έκανε τη σέντρα και ο Μπέιλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 39' ο Ντέμπσεϊ ολοκλήρωσε τη δουλειά που... άφησε στη μέση ο Ντεφό. Νωρίτερα, ο Λένον εκμεταλλεύθηκε το αμυντικό λάθος για να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Σαουθάμπτον ανέβασε ρυθμούς και στο 66ο λεπτό ο Ροντρίγκες μείωσε με κοντινή προσπάθεια. Εν συνεχεία τόσο ο Ροντρίγκες όσο και ο Λάμπερτ έχασαν καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, ωστόσο η ομάδα του Βίλας Μπόας έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Φρίντελ, Βέρτονγκεν, Γκαλάς, Γουόκερ, Κόκερ, Ντέμπσεϊ (90' Ντόουσον), Χάντλστοουν (63' Λίβερμορ), Λένον, Μπέιλ, Σάντρο, Ντεφό (78' Σίγκουρτσον)

Ντομζάλε - Μάριμπορ (αναβολή)

News 24/7

24MEDIA NETWORK