Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
VM

Γκόριτσα - Μάριμπορ 1-6

(41' Σίροκ - 12' Τσβιγιάνοβιτς, 65', 84' Ιμπραΐμι, 66', 68', 89' Ταβάρες)

Η Μάριμπορ συνεχίζει την προέλαση στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σλοβενίας, διαλύοντας την Γκόριτσα με 5-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, 3 πόντους πάνω από την Ολίμπια και με 2 παιχνίδια λιγότερα. Οι πρωταθλητές "καθάρισαν" το ματς μέσα σε 3 λεπτά στο 2ο μέρος, όταν από 1-1, ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 4-1. Ο Μάρκος Ταβάρες σημείωσε 2 τέρματα και ο Ατζίμ Ιμπραΐμι ακόμα ένα σε αυτό το διάστημα, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν σε μία ξεκούραστη νίκη, αν και αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση στο 1ο ημίχρονο.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Ραΐτσεβιτς, Πότοαρ, Βίλερ, Ιμπραΐμι, Τσβιγιάνοβιτς (79' Ντόντλεκ), Μέρτελι (61' Φιλίποβιτς), Μέζγκα, Ταβάρες, Πλόι (59' Μπέριτς)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Άρσεναλ - Τότεναμ 5-2

(24' Μέρτεσακερ, 42' Ποντόλσκι, 45+1' Ζιρού, 60' Καθόρλα, 91' Γουόλκοτ / 10' Αντεμπαγιόρ, 71' Μπέιλ)

Η αποβολή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο 18ο λεπτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ που βρήκε νικητές τους "κανονιέρηδες" με 5-2. Μετά το σωστά ακυρωθέν γκολ του Γκαλάς, ο Αντεμπαγιόρ πήρε το... ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μανόνε στο πλασέ του Ντεφό και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην Τότεναμ, αλλά οκτώ λεπτά αργότερα (18') έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Αρτέτα και αποβλήθηκε.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Άρσεναλ επέβαλε το ρυθμό της και αφού ο Γιορίς εξουδετέρωσε μία φαρμακερή κεφαλιά του Ζιρού, ο Μέρτεσακερ ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στο 24'. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε ικανοποιημένο τον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Ποντόλσκι σκόραρε με περιπετειώδη τρόπο στο 42' κι ο Ζιρού με εν κινήσει πλασέ έκανε το 3-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καθόρλα έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία επιθετική συνεργασία. Ο Μπέιλ μείωσε στο 71ο λεπτό, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Γουόλκοτ, ο οποίος σκόραρε το 5ο του γκολ σε 12 αναμετρήσεις και έγραψε το τελικό 5-2.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ (46' Ντόσον), Γκαλάς, Νότον (46' Ντέμπσεϊ), Βέρτονγκεν, Χάντλστοουν (72' Κάρολ), Σάντρο, Λένον, Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό

Foto Daniele Badolato - LaPresse
17 11 2012 Torino
Sport
Campionato di calcio Serie A TIM 2012/2013 Juventus vs. Lazio
Nella foto : Giovinco

Foto Daniele Badolato - LaPresse
17 11 2012 Turin
Sport
Football Italian Championship Season 2012/2013 Juventus vs. Lazio 
In the picture Giovinco
Foto Daniele Badolato - LaPresse 17 11 2012 Torino Sport Campionato di calcio Serie A TIM 2012/2013 Juventus vs. Lazio Nella foto : Giovinco Foto Daniele Badolato - LaPresse 17 11 2012 Turin Sport Football Italian Championship Season 2012/2013 Juventus vs. Lazio In the picture Giovinco LAPRESSE

Γιουβέντους - Λάτσιο 0-0

Δίχως Αντρέα Πίρλο και Μίρκο Βούτσινιτς, όσο κι αν στρίμωξε τη Λάτσιο στα σκοινιά, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τον "κέρβερο" Φεντερίκο Μαρκέτι και έμεινε στο 0-0 στο Τορίνο, για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Οι "μπιανκονέρι" ήταν απόλυτοι κυριάρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού να "πελαγοδρομεί" αμυντικά. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, όμως, με επεμβάσεις που ίσως προκάλεσαν ανησυχία στον συνάδελφό του στη Γιουβέντους για τη θέση της εθνικής Ιταλίας, κράτησε το μηδέν σε κάθε φάση που χρειάστηκε η παρουσία του. Και ήταν πολλές αυτές, αφού οι πρωταθλητές Ιταλίας σούταραν 21 φορές και είχαν και ένα δοκάρι με το Λεονάρντο Μπονούτσι, αλλά το... κάστρο του Μαρκέτι δεν έλεγε να πέσει. Η είσοδος των Σιμόνε Πέπε (ντεμπούτο για φέτος), Νίκλας Μπέντνερ και Αλεσάντρο Μάτρι έκαναν πιο επιθετική τη Γιουβέντους, η οποία παρότι ηρέμησε το παιχνίδι και είχε καλύτερες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, περιορίστηκε στο 0-0 και στη 2η σερί απώλεια εντός έδρας.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας (20' Σιανί), Ράντου, Λεντέσμα, Καντρέβα, Γκονσάλες, Ερνάνες, Μπρόκι (57' Έντερσον), Κλόζε (81' Κόζακ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK