Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ντιναμό Μόσχας από την Ρούμπιν, φανερώνοντας εκ νέου τις εντός έδρας αδυναμίες της. Η Αϊντχόφεν ξέσπασε μετά από την γκέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό και διέλυσε 5-1 την Ουτρέχτη, ενώ η Εστορίλ υπέστη ακόμα μία απώλεια στο σπίτι της.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Ντιναμό Μόσχας - Ρούμπιν 0-2

(48' Οζντόεβ, 71' Κούζμιν)

Η Ρούμπιν έδειξε το δρόμο στον Παναθηναϊκό ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League, καθώς επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Μόσχας στη "Χίμκι Αρένα" σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ είχε αμυντικές ελλείψεις (Κρις Σαμπά, Στάνισλαβ Μανόλεβ), ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, δεδομένου ότι αυτή ήταν μία από τις πολλές φορές που δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της εφέτος.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας (4-2-3-1): Γκαμπούλοβ, Κόζλοβ, Ντούγκλας, Γκράνατ, Μπίτνερ, Ντενίσοβ, Βενκέρ, Βαλμπιενά, Νομπόα (56' Ιόνοβ), Ζίρκοβ (75' Τζούτζακ), Κουράνι (56' Κοκόριν).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν 1-5

(50' Μπόιμανς - 12' Μαχερ, 23' πέν. Ντεπάι, 25' Χέντριξ, 81' αυτ. Κουμ, 90+1' Βαϊνάλντουμ)

Η Αϊντχόφεν ξέσπασε μετά από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο "Φίλιπς Στάντιον" και διέλυσε με 5-1 την Ουτρέχτη εκτός έδρας, με συνέπεια να παραμείνει επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας στην Eredivisie μετά από 10 αγωνιστικές. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού προηγήθηκε με 3 γκολ μέσα στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα και το παιχνίδι έχασε κάθε ενδιαφέρον στη συνέχεια, πέραν της στατιστικής. Ο Μέμφις Ντεπάι, μάλιστα, συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς και φτάνοντας τα 10 γκολ, ισοφάρισε την περσινή επίδοσή του (σε 34 αγώνες).

Η σύνθεση της Αιντχόφεν (4-3-3): Τσουτ, Αρίας (85' Μπρένετ), Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς, Μαχέρ (63' Βαϊνάλντουμ), Χέντριξ, Γκουαρδάδο, Νάρσινγκ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι (78' Γιότσεφτσουν)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Εστορίλ - Μπελενένσες 1-2

(57' Κλέμπερ - 20' Ρόσα, 60' Ντεϊβέρσον)

Στη ζώνη του υποβιβασμού κινδυνεύει να υποχωρήσει η Εστορίλ, εάν η Πεναφιέλ επικρατήσει της Ρίο Άβε, μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπελενένσες. Η ομάδα του Ζοζέ Κουσέιρο παρουσίασε για ακόμα μία φορά άσχημο πρόσωπο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20ό λεπτό από το γκολ του Μιγκέλ Ρόσα. Ο Κλέμπερ ισοφάρισε προσωρινά στο 57' για τους γηπεδούχους, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ο Ντεϊβέρσον έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπελενένσες η οποία το κράτησε μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Βάγκνερ, Λουίς, Μιγκέλ (47' Μπαμπάνκο), Ταβάρες, Φερνάντες, Αμάδο, Εσιτί (72' Καμπρέρα), Σεμπά, Τοζέ, Κούκα, Λόπες (46' Κλέμπερ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK