Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Η Ντιναμό Μινσκ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ στο ντέρμπι κορυφής με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την 24η αγωνιστική, με συνέπεια η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο του Europa League να παραμείνει στο -3 από την κορυφή.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Ντιναμό Μινσκ 0-0

Διαφοροποιημένο κατά τα 4/11 συγκριτικά με το ματς της Τούμπας ήταν το αρχικό σχήμα της Ντιναμό Μινσκ στο ντέρμπι της "Μπορίσοβ Αρίνα" με την ΜΠΑΤΕ. Εντούτοις, ούτε την Δευτέρα κατάφερε να νικήσει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αφού παρά το καλό θέαμα το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Βλάντιμιρ Ζούραβελ διατηρήθηκε στο -3 από την αντίπαλό της, μετά το πέρας των δύο εκ των δέκα αγωνιστικών στο γκρουπ που μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λευκορωσίας.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ (4-5-1): Ιγκνάτοβιτς, Μόλος, Σίμοβιτς, Πολίτσεβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι (67' Φιγκερέδο), Μπανγκουρά, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Καντσάβι, Αντάμοβιτς (81' Ρασάντκιν).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Μονακό - Γκινγκάμπ 1-0

(38' Ντιράρ)

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στην εφετινή Ligue 1 πανηγύρισε η Μονακό, η οποία έβαλε ένα γκολ κι έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που σε λίγες ημέρες θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ για τον 11ο όμιλο του Europa League.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοβ ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ κι ο Μπερνάρντο Σίλβα έπιασε εξαιρετική απόδοση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 38ο λεπτό από τον νεοεισελθόντα Ναμπίλ Ντιράρ, ενώ καλές ευκαιρίες δημιούργησαν οι Μπερμπάτοβ (12'), Ζερεμί Τουλαλάν (33'), Αντρέα Ράγκι (74') και Λοβέν Κιρζαβά (77').

H σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-4-1-1): Λεσλ, Μπακά, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Μποβί (64' Ντιαλό), Ματίς, Γιαταμπαρέ, Ζιρές (46' Πιέντ), Μαρβό (72' Μαντάν), Αλιουί.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Αταλάντα - Φιορεντίνα 0-1

(58' Κούρτιτς)

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς σκόραρε ελάχιστες στιγμές μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε το 3.500 γκολ της Φιορεντίνα στη Serie A και της χάρισε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο του Europa League δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (με τους Αλμπέρτο Ακουιλάνι στο 2' και Μάρκος Αλόνσο στο 23'), ενώ η Αταλάντα άγγιξε το 1-0 στο 16', όταν ο Νέτο απέκρουσε, με τη βοήθεια του δοκαριού, το σουτ του Ρίτσμοντ Μποακιέ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με σημαντικότερη εκείνη του Μαρσέλο Εστιγαρίβια στο 52ο λεπτό, αλλά οι "βιόλα" ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα (στο 58), πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (3-5-2): Νέτο, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Μπάμπελι (56' Κούρτιτς), Ακουιλάνι, Κουαδράδο (79' Βάργκας), Φερνάντες, Πασκουάλ (71’ Ρίτσαρντς), Ίλιτσιτς, Γκόμες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK