Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η Ντιναμό Μινσκ επικράτησε 2-0 στην έδρα της τρίτης Νάφταν και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Με το αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Serie A η Φιορεντίνα, καθώς έχασε 2-0 από την Ρόμα στο "Ολίμπικο", ενώ η Γκινγκάμπ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Λοριάν, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Νάφταν - Ντιναμό Μινσκ 0-2

(48' Ουντότζι, 77' Στάσεβιτς)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος Λευκορωσίας η Ντιναμό Μινσκ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο του Europa League επικράτησε εκτός έδρας της (τρίτης στη βαθμολογία) Νάφταν με 2-0 και τερμάτισε στη 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, δύο πόντους πίσω από τη μόνιμη πρωταθλήτρια ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Το σκορ άνοιξε ο γνώριμός μας από τα ελληνικά γήπεδα, Τσινέντου Ουντότζι, στο 48ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιγκόρ Στάσεβιτς στο 77'.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ: Χούταρ, Βορόνκοφ (59' Ρασάντκιν), Σίμοβιτς, Παλίτσεβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι, Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς (71' Φιγκερέδο)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0

(28' Ναϊνγκολάν, 93' Ζερβίνιο)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος έβαλε το πρώτο γκολ (στο 28') κι ετοίμασε το δεύτερο για τον Ζερβίνιο (στις καθυστερήσεις), η Ρόμα επικράτησε 2-0 της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Η Φιορεντίνα πλήρωσε το γεγονός ότι οι Κούμα Μπουμπακάρ και Μάριο Γκόμεθ ήταν αποκομμένοι από τους συμπαίκτες τους, ενώ ούτε η τύχη ήταν με το μέρος της από τη στιγμή που τραυματίστηκε νωρίς-νωρίς ο Τζόσουα Μπριλιάντε στο ντεμπούτο του. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμούς και στο 61' άγγιξε την ισοφάριση με τον Γιόζιπ Ίλιτσιτς (δοκάρι), αλλά όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή της έπεφτε αισθητά.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (4-4-2): Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Μπριλιάντε (35' Ίλιτσιτς), Πισάρο, Βαλέρο, Βάργκας (72' Ακουιλάνι), Μπαμπακάρ (63' Χοακίν), Γκόμεθ

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Λοριάν - Γκινγκάμπ 4-0

(59' Ζανό, 80' Λαβίν, 83' Αγιού, 93' Λαβίν)

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γκινγκάμπ, η οποία ηττήθηκε 4-0 από την Λοριάν στο "Μουστουάρ" και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών στη Ligue 1. Παράλληλα, συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην Βρετάνη (έχει δεχθεί 12 γκολ στις τελευταίες τρεις επισκέψεις κι έχει αντιπαρατάξει μόλις δύο γκολ).

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, αλλά καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να βρει εστία στις περισσότερες προσπάθειες, εν αντιθέσει με το δεύτερο που οι γηπεδούχοι έβαλαν τέσσερα γκολ με ισάριθμους σκόρερ.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-4-2): Σαμασά, Μπακά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Ντιαλό, Ματίς, Μποβί (70' Ντουνιαμά), Ζιρές (64' Μαντάν), Μαρβό (84' Σβαρτς), Γιαταμπαρέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK