Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Ντιναμό Μινσκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Νάφταν σε μία αδιάφορη αναμέτρηση. Συνεχίζεται ο κατήφορος της Γκινγκάμπ (1-0 από την Ρεν).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Νάφταν - Ντιναμό Μινσκ 1-1

(45+1' Ντεμίντοβιτς - 16' Τζα Τζετζέ)

Ισόπαλη 1-1 με την Νάφταν αναδείχθηκε η Ντιναμό Μινσκ σε μία αδιάφορη αναμέτρηση, αφενός γιατί η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ έχει εξασφαλίσει τον τίτλο κι αφετέρου επειδή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει την πρόκριση για το Europa League της επόμενης σεζόν. Ως εκ τούτου, Ντιναμό συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη ανεξαρτήτου διοργάνωσης (μια ισοπαλία - τρεις ήττες).

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ (4-4-2): Χούταρ, Βορόνκοφ, Σίμοβιτς (86' Γιαρότσκι), Παλίτσεβιτς, Τζα Τζετζέ (70' Αλόνσο), Νίκολιτς, Ουντότζι, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς (55' Ντιομαντέ).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Γκινγκάμπ - Ρεν 0-1

(36' Ντεπ)

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της Γκινγκάμπ, αφού έχασε 1-0 από την Ρεν στο "Ρουντουρού" και συμπλήρωσε 10 ήττες σε 14 αναμετρήσεις στη Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο δεύτερο σερί ντέρμπι της Βρετάνης που έδωσαν (είχε προηγηθεί εκείνο με την Λοριάν) και δικαίως πήραν τη νίκη με γκολ του Πολ-Ζορζ Ντεπ στο 36ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι, που διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεν ήταν κακοί στο δεύτερο μέρος, αλλά υστέρησαν στην τελική πάσα.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-4-2): Λεσλ, Ανγκουά, Κερμπρά, Σορμπόν, Γιάκομπσεν, Μποβί, Ματίς, Σανκαρέ (79' Ζιρές), Πιέντ (64' Ντιαλό), Μαντάν, Μαρβό.

Βερόνα - Φιορεντίνα 1-2

(39' Λόπες - 16' Ροντρίγκες, 62' Κουαδράδο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK