Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Η Φιορεντίνα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Σαν Σίρο απέναντι στη φορμαρισμένη Μίλαν, αλλά παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Συντριβή για την Γκινγκάμπ με 7-2 από τη Νις.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Μίλαν - Φιορεντίνα 1-1

(25' Ντε Γιονγκ - 64' Ίλιτσιτς)

Μίλαν και Φιορεντίνα... αρνήθηκαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα στο Σαν Σίρο με συνέπεια να περιοριστούν στην ισοπαλία 1-1 που δεν αφήνει καμία εκ των δύο ικανοποιημένη μετά από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Οι "ροσονέρι" ήταν πιο ουσιαστικοί στο 1ο ημίχρονο, όταν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Νάιτζελ ντε Γιονγκ στο 25ο λεπτό. Ακολούθως, περίμενε τους "βιόλα" κοντά στην περιοχή του Κριστιάν Αμπιάτι, ο οποίος δεν είχε δουλειά στο 1ο μέρος, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σουτ στην εστία.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Η έλλειψη δημιουργίας και από τις δύο πλευρές καθιστούσε μονόδρομο την ατομική ενέργεια για το επόμενο γκολ. Οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να αφήσουν χώρο στον Γιόσιπ Ίλιτσιτς έξω από την περιοχή και ο Σλοβένος επιθετικός βρήκε δίχτυα με όμορφο σουτ στο 64'. Ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα ήταν η απάντηση του Φίλιπο Ιντζάγκι, αλλά η Μίλαν απέτυχε να βρει χώρους και να δημιουργήσει ρήγματα ούτε όταν πέρασε στο παιχνίδι και ο Φερνάντο Τόρες. Το 1-1 δεν άλλαξε και αμφότερες οι ομάδες έχασαν θέσεις στον πίνακα της βαθμολογίας.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (4-2-3-1): Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Μπόρχα, Ακουιλάνι, Κούρτιτς (54' Ίλιτσιτς), Φερνάντες (70' Βάργκας), Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (81' Μπάντελι)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Γκινγκάμπ - Νις 2-7

(8' Μποβί, 70' Σβαρτς - 12', 26', 43', 50', 64' Εντουάρντο, 45+1' Πλε, 72' Μποτεάκ)

Την απόλυτη ισοπέδωση γνώρισε η Γκινγκάμπ εντός έδρας από τη Νις. Η ομάδα της Νίκαιας έφτασε στην πιο μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της, αφού με πέντε γκολ του Κάρλος Εντουάρντο συνέτριψε με 7-2 την αντίπαλο του ΠΑΟΚ και ουραγό της Ligue 1. Ο Βραζιλιάνος απάντησε με χατ τρικ στο γκολ του Κλαουντιό Μποβί και στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση. Ο Εντουάρντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει πέντε φορές σε αγώνα της Ligue 1 από το 1983, ενώ έναν χρόνο αργότερα φιλοξενούμενος σημείωσε 7 γκολ για τελευταία φορά (Μετς).

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-2-3-1): Λόσι, Μπακά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Ματίς, Σανκαρέ (46' Ντιαλό), Γιαταμπαρέ (80' Μαντάν), Μαρβό (58' Ζιρές), Μποβί, Σβαρτς

Το πρόγραμμα

27/10/14 17:00 Σακτιόρ Σόλιγκορσκ - Ντιναμό Μινσκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK