Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Η Ντιναμό Μινσκ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τορπέντο Ζοντίνο, με συνέπεια να χάσει το πρωτάθλημα που κατέληξε ξανά στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η Λιόν υπέταξε την Γκινγκάμπ στο "Ζερλάν".

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Τορπέντο Ζοντίνο - Ντιναμό Μινσκ 2-1

(54' Γιάτσκεβιτς, 57' Σελιάβα - 31' Τζα Τζετζε)

Η Ντιναμό Μινσκ απέτυχε να νικήσει την Τορπέντο Ζοντίνο και χάρισε τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της σεζόν. Η εκτός έδρας ήττα με 2-1 άνοιξε την "ψαλίδα" στους 7 πόντους και πλέον η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επανέλθει στα πρωταθλήματα για πρώτη φορά από το 2004. Το γκολ του Φρανκ Τζα Τζετζέ στο 1ο ημίχρονο έδωσε τροφή για πανηγυρισμούς στην ομάδα του Ολάντζιμιρ Ζουραβέλ, ωστόσο δύο γκολ σε τρία λεπτά των γηπεδούχων (54', 57') έφεραν τα πάνω κάτω και την ήττα.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ (4-4-2): Χούταρ, Βορόνκοφ, Τζα Τζετζέ (73' Ντιομαντέ), Νίκολιτς, Ουντότζι (55' Ρασάντκιν), Κάρποβιτς, Βερέτιλο, Φιγκερέδο, Στάσεβιτς, Καντσάβι, Αντάμονιτς (81' Γιαρότσκι)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Λιόν - Γκινγκάμπ 3-1

(8' Λακαζέτ, 20', 87' Φεκίρ - 45+1' αυτ. Λόπες)

Το ελεύθερο, γρήγορο, νεανικό ποδόσφαιρο της Λιόν αποδίδει καρπούς και οδήγησε στην 5η σερί νίκη, με 3-1 επί της Γκινγκάμπ, για την 13η αγωνιστική της Ligue 1. Ο Ναμπίλ Φεκίρ ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι των "γκον", που μαζί με τους Κλίντον Ενζί και Αλεξάντρ Λακαζέτ στην επίθεση υπερκάλυψαν τις απουσίες των Κλεμάν Γκρενιέ και Γιοάν Γκουρκίφ. Η ταχύτητα και οι συνεργασίες τους οδήγησαν στο 2-0 του πρώτου 20λέπτου. Ο Λακαζέτ σκόραρε για 11η φορά στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την προέλαση για τον τίτλο του φετινού αρχισκόρερ, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και ο Φεκίρ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά ο Γιόνας Λοσλ και το δοκάρι (για τον Στιντ Μαλμπράνκ), μαζί με το φάουλ του Σιλβέν Μαρβό που έκανε το 2-1, κράτησαν την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Η υπεροχή των παικτών του Ιμπέρ Φουρνιέ δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο, όμως, και στο 87' ο Φεκίρ ολοκλήρωσε ακόμα ένα καταπληκτικό παιχνίδι με νέο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-2-3-1): Λοσλ, Σανκό, Κερμπρά, Σορμπόν, Μπακά, Μπανκαρέ, Ματί (76' Μαντάν), Γιαταμπαρέ, Μαρβό, Μποβί, Πιε (82' Αλιουί)

Φιορεντίνα - Νάπολι 0-1

(61' Ιγκουαΐν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK