Χάνει Ατρόμητο ο Μπρούνο Άλβες

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Φενέρμπαχτσε ενόψει της ρεβάνς με τον Ατρόμητο, καθώς χάνει λόγω τραυματισμού για περίπου δύο εβδομάδες τον ηγετικό αμυντικό, Μπρούνο Άλβες

Χάνει Ατρόμητο ο Μπρούνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες μπορεί να αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού της Φενέρ κόντρα στη Ρίζεσπορ (1-1) την περασμένη Κυριακή (23/8) ωστόσο αποκόμισε έναν τραυματισμό, ο οποίος είναι χειρότερος απ' ότι φάνηκε αρχικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, ο Πορτογάλος αμυντικός νιώθει έντονους πόνους στο δεξί του πόδι και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει και τον επαναληπτικό της Πέμπτης (27/8) κόντρα στον Ατρόμητο για τα πλέι οφ του Europa League.

Το γεγονός αυτό είναι θετικό για την ομάδα του Περιστερίου καθώς η αντίπαλός του χάνει ένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας της. Αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Σίμον Κίερ, ο οποίος να σημειωθεί πως σημείωσε αυτογκόλ την Κυριακή κόντρα στη Ρίζεσπορ. Δίπλα του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αμπντουλαγιέ Μπα που αγωνίστηκε και στο πρώτο ματς στο Περιστέρι, ωστόσο το Σαββατοκύριακο έμεινε εκτός αποστολής από τον Βίτορ Περέιρα.

Διαβάστε ακόμη:

Σκόνταψε με αυτογκόλ η Φενέρμπαχτσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK