Από πότε είχε να σκοράρει 2+ γκολ ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και σκόραρε όχι ένα, αλλά δυο τέρματα απέναντι στην Σταντάρ. Διαβάστε πότε το είχε ξαναπετύχει και απέναντι σε ποιον... ερυθρόλευκο (VIDEOS).

Από πότε είχε να σκοράρει 2+ γκολ ο Ιμπάρμπο
ibarbo

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά στο Βέλγιο προηγούμενος με 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης. Ένα ανύπαρκτο πέναλτι και το γνωστό κακό συνήθειο του ενός χαμένου ημιχρόνου, ωστόσο, έφεραν το τελικό 2-2.

Και τα δυο τέρματα των πράσινων πέτυχε ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικός. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που... ζευγαρώνει τα τέρματα του μετά από τρεισήμισι χρόνια!

Συγκεκριμένη η αμέσως προηγούμενη φορά που πέτυχε πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν στις 10/3/2013 και την αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Σαμπντόρια του... Έντσο Μαρέσκα ( πέρασε και από τον Ολυμπιακό) για το Καμπιονάτο. Η ομάδα του επικράτησε με 3-1 με τον ίδιο να κάνει χατ-τρικ!

Εκείνη η σεζόν (2012-2013) ήταν και η κορυφαία σεζόν της καριέρας του με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις.




All Goals HD - St. Liege 2-2 Panathinaikos - 20... από Jek09Pre

News 24/7

24MEDIA NETWORK