"Η συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε το όνομα του ΑΠΟΕΛ"

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία απολογήθηκε για τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Η συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε το όνομα του ΑΠΟΕΛ"

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Fan Day του Σαββάτου αναβάλλεται.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μια φιλόξενη έδρα".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ