Οι σέξι wags των παικτών του ΑΠΟΕΛ

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ το Contra.gr παίζει... μπάλα με τις σέξι συντρόφους των ποδοσφαιριστών της κυπριακής ομάδας. Εντυπωσιακές παρουσίες που κόβουν την ανάσα (φωτογραφίες).

Καλό το παιχνίδι εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά αυτό απ' έξω δεν συγκρίνεται με κανένα. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως παίζουν... μεγάλη μπάλα εκτός των γηπέδων, αν κρίνουμε από τις πανέμορφες συντρόφους/συζύγους τους.

Το Contra.gr μάζεψε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες των wags του "θρύλου" από τα social media και τις παρουσιάζει για τα μάτια σας και μόνο.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, μπορεί οι δυο ομάδες να παίζουν στο Europa League, αλλά οι κοπέλες είναι επιπέδου... Champions League.

 

Πιέρος Σωτηρίου (Μαρία Κορτζιά) 

 

Γιώργος Μερκής (Άντρεα Κυριάκου) 

 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου (Κωνσταντίνα Ευριπίδου) 

 

Γιάννης Γιαννιώτας  (Έλενα Γραμματόγλου) 

 

Ούρκο Πάρντο

 

Γιώργος Εφραίμ (Χριστιάνα Αριστοτέλους) 

Φακούντο Μπερτόγλιο 

 

Ρομπέρτο Λάγο 

Βάντερ Βιεϊρά

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα