Κετσπάγια: "Προσοχή στις αντεπιθέσεις του Αστέρα"

Μόνο τη νίκη ψάχνει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League. Διαβάστε τι δήλωσε για την ομάδα του Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου.

Κετσπάγια: "Προσοχή στις αντεπιθέσεις του Αστέρα"

Α ναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια:

"Δεν ξέρω πως θα παίξει ο Αστέρας, όμως πρέπει να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις τους", δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες.

Για το αν θεωρεί το ματς τελικό: "Είναι μακριά για να πούμε ότι είναι τελικός. Παίζουμε στην έδρα μας και στα 2 πρώτα ματς δεν έχουμε βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμαζόμαστε καλά. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, παρόλο που δεν πάει καλά αυτή την στιγμή. Θα είναι δύσκολο ματς. Την Κυριακή πήγα Ελλάδα και είδα τον Αστέρα. Αυτή η 11άδα που είδα θα είναι διαφορετική. Παίζουμε καλά, δεν μας ενδιαφέρει να βάλουμε πολλά γκολ και ένα μας αρκεί. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια".

Για το αν θα εξαρτηθεί από τον ΑΠΟΕΛ το αποτέλεσμα: "Ναι, έτσι όπως παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια. Όμως όχι απόλυτα, εξαρτάται και από τον αντίπαλο".

Για το αν μπορεί να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο ελληνική ή κυπριακή ομάδα: "Θα το ήθελα πάρα πολύ ναι. Αλλά πιστεύω είμαστε λίγο μακριά ακόμα".

Για την Ευρωπαϊκή εμπειρία του Αστέρα: "Δεν έχει σαν ομάδα, όμως οι παίκτες του έχουν από τις Εθνικές ομάδες ή από προηγούμενες ομάδες τους. Εμείς όμως έχουμε παίκτες που έπαιξαν ομίλους του Champions League".

Για τους τραυματισμούς: "Είμαστε πολύ καλύτερα απ’ ότι πριν ένα μήνα. Ο πιο φορμαρισμένος μας παίκτης, ο Ντε Βινσέντι λείπει όμως μπροστά στην έδρα μας με γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να τους δώσουμε την χαρά της νίκης που χρειαζόμαστε πάρα πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα πάντα για το κυπριακό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) στο balla.com.cy

News 24/7

24MEDIA NETWORK