Το απειλητικό μήνυμα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για Ολυμπιακό

Μόνο ΑΠΟΕΛ! Το γνωστό αυτό σύνθημα είναι "οδηγός" για τους οπαδούς του, καθώς έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα αν δουν κασκόλ άλλης ομάδας στις εξέδρες στο ματς με Ολυμπιακό.

Το απειλητικό μήνυμα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοίνωση με αρκετά μηνύματα! Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΑΠΟΕΛ ζήτησε από τους φίλους των "γαλαζοκιτρίνων" να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στις εξέδρες του "ΓΣΠ" και να μην προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια που θα επιφέρει τιμωρία της ομάδας με αποκλεισμό έδρας ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει πως αν βρεθεί άτομο με διακριτικό άλλης ομάδας τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό...

"Σήμερα δίνουμε άλλον έναν σημαντικό αγώνα για τον πρώτο και μεγαλύτερό μας στόχο! Λόγω της τιμωρίας που όλοι γνωρίζουμε θα καθίσουμε στην ανατολική εξέδρα δίπλα από τη νότια.

Δυστυχώς η UEFA προσπαθεί με κάθε τρόπο να διώξει το πάθος και την τρέλα μας από τα γήπεδα. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους οπαδούς μας να μην προσπαθήσουν να ανάψουν πυρσούς ή να αναρτήσουν πανό ή οτιδήποτε θα μπορέσει να στερήσει στην ομάδα μας το μεγάλο της όπλο στην επόμενη φάση των 32!

Κανείς μας δεν θέλει να κάνει τη χάρη στους γραβατωμένους της UEFA. Επίσης αν πέσει στην αντίληψή μας οποιοδήποτε κασκόλ, σημαία ή άλλο διακριτικό άλλης ομάδας το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό...", αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι θα συμβεί πριν τη σέντρα του ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός
Ρωσική... απόβαση στην Κύπρο για άσο του Ολυμπιακού!
Ξεκάθαρος ο Μπέντο: "Δεν είναι αποτυχία η 2η θέση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK