Αποκλεισμός-σοκ για Ρέιντζερς στο... Λουξεμβούργο!

Η Ρέιντζερς υπέστη μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας της καθώς με το 0-2 από την Πρόγκρες στο Λουξεμβούργο αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τον 1ο γύρο του Europa League!

Αποκλεισμός-σοκ για Ρέιντζερς στο... Λουξεμβούργο!

Τέτοιο κάζο θα κάνουν χρόνια (ή και δεκαετίες) να το ξεχάσουν οι οπαδοί της... Η Ρέιντζερς επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια απουσίας (λόγω του υποβιβασμού της το 2012 στην τέταρτη κατηγορία) όμως η πρώτη γεύση ήταν πικρή καθώς κούνησε μαντήλι από τον πρώτο κιόλας γύρο του Europa League.

Αυτό μάλιστα που "πόνεσε" τον ιστορικό σύλλογο της Γλασκώβης είναι ότι έχασε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο από μία ομάδα που πανηγύρισε την ΠΡΩΤΗ νίκη της ιστορίας της στα Κυπελλα Ευρώπης.

Ναι, σωστά διαβάσατε, οι "διαμαρτυρόμενοι" ταξίδεψαν στο Λουξεμβούργο με "προίκα" το υπέρ τους 1-0 στο "Ibrox Park" όμως στη ρεβάνς "κατόρθωσαν" να χάσουν με 2-0, με τον Φραντσόις να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 66' και τον Τιλ στο 75' να δίνει την ιστορική πρόκριση στην ομάδα του υπογράφοντας μόλις το τρίτο γκολ στην ιστορία της!

Παρηγοριά (πικρή) για τους Σκωτσέζους τα τρία δοκάρια που είχαν στο 90λεπτο (με τους Κράνιτσαρ, Γουίντας και Μίλερ), την ώρα που η Πρόγκρες περιμένει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa την ΑΕΛ Λεμεσού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK