Έτσι αντέδρασε η Άρσεναλ στην κλήρωση με Μπάγερν

Η κλήρωση έφερε για μία ακόμα φορά την Μπάγερν στο δρόμο της Άρσεναλ σε νοκ-άουτ ματς του Champions League και οι "κανονιέρηδες" είχαν διάθεση για... αυτοτρολάρισμα!

Έτσι αντέδρασε η Άρσεναλ στην κλήρωση με Μπάγερν

Η Άρσεναλ ήθελε να αποφύγει την Μπάγερν Μονάχου καθώς είναι η ομάδα που παραδοσιακά την... αποκλείει τα τελευταία χρόνια όταν οι δυο τους συναντιώνται σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις για το Champions League όμως η κλήρωση της έκανε... πλάκα αφού οι Βαυαροί θα είναι και πάλι στο δρόμο των "κανονιέρηδων" στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι αντέδρασε η Άρσεναλ στην κλήρωση με Μπάγερν

Όπως είναι λογικό ακόμα και οι ίδιοι οι Λονδρέζοι δεν θα μπορούσαν να μην αστειευτούν με αυτό το γεγονός μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media.

"Έκπληξη, έκπληξη" ήταν το σχόλιο της Άρσεναλ στο Facebook για να προαναγγείλει την είδηση της κλήρωσης με την Μπάγερν ενώ στον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: "Συνέβη ξανά..."

Από την πλευρά της η Μπάγερν, που είχε κάνει κάλεσμα στην Άρσεναλ να ανταμώσουν στους "16" μέσω gif φωτογραφίας που είχε ανεβάσει προ ημερών στον λογαριασμό της στο Twitter, έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Το ξέραμε..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εφιάλτης για Άρσεναλ, η ιστορία επαναλαμβάνεται για Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK