Αντίπαλοι Αστέρα: Περίπατος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι

Ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε 5-0 την ΕΝΠ στο Παραλίμνι και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου συγκατοικεί με την ΑΕΚ Λάρνακας. Θυμηθείτε τι έκαναν Σάλκε και Σπάρτα Πράγας.

Αντίπαλοι Αστέρα: Περίπατος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι
ΑΠΟΕΛ

ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ 0-5

(12' Ντε Βινσέντι, 31' Βάντερ, 51' Εφραίμ, 62' πέν, 65' Καβενάγκι)

Τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από την Σπάρτα Πράγας, ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε 5-0 της ΕΝΠ στο "Τάσος Μάρκου" και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Τόμας ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 12ο λεπτό, ο Φερνάντο Καβενάγκι απείλησε στο 25ο με δυνατή κεφαλιά και ο Βάντερ διπλασίασε το προβάδισμα των πρωταθλητών με σουτ εκτός περιοχής στο 31'. Ο αντίπαλος του Αστέρα στο Europa League διεύρυνε το προβάδισμα με δυνατό πλασέ του Γιώργου Εφραίμ στο 51' και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο συνήθης Καβενάγκι που απείλησε στο 53', άνοιξε λογαριασμό με πέναλτι στο 62', ξαναβρήκε δίχτυα με κοντινή προσπάθεια στο 65' και είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 77'.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ (4-3-3): Βάτερμαν, Σέρζιο (57' Μακρίδης), Αντωνιάδης, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις, Αρτυματάς, Βάντερ (69' Χαραλαμπίδης), Εφραίμ (64' Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι, Καβενάγκι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αντίπαλοι Αστέρα: Περίπατος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι
Σπάρτα

Σπάρτα Πράγας - Σλοβάτσκο 4-0

(10', 72' Φάταϊ, 38' αυτ. Ντίβις, 86' Κρέιτσι)

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Σπάρτα Πράγας στην "Γκενεράλι Αρένα" της τσεχικής πρωτεύουσας, επικρατώντας με 4-0 της Σλοβάτσκο Στάρε Μέστο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με συνέπεια να παραμείνει επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα, μαζί με την Βικτόρια Πίλζεν. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League προηγήθηκε νωρίς με τον Νιγηριανό επιθετικό Κεχίντε Φατάι (10') και ένα αυτογκόλ του Γιάροσλαβ Ντίβις έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Στα τελευταία λεπτά, Φάταϊ και Λάντισλαβ Κρέιτσι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Ζντένεκ Σκάσνι.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (4-2-3-1): Μπίτσικ, Μάρετσεκ, Μπράμπετς, Ναμουανεσού, Ματεγιόφσκι, Φρίντεκ, Φατά, Ντότσκαλ, Γίρατσεκ, Κρέιτσι, Λάφατα

Αντίπαλοι Αστέρα: Περίπατος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι
Σανέ-Σάλκε-Κολονία

Σάλκε - Κολονία 0-3

(45' Μοντέστ, 79' Γκέρχαρντ, 84' Τσόλερ)

Τρεις ημέρες μετά από τον θρίαμβο με 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, η Σάλκε δέχθηκε ισχυρή "σφαλιάρα" μέσα στο Γκελζενκίρχεν, αφού συνετρίβη με 3-0 από την Κολονία και έχασε την ευκαιρία να περάσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα την Ντόρτμουντ. Μετά από έξι σερί νίκες και πέντε παιχνίδια δίχως να δεχθεί γκολ, το συγκρότημα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ ήταν το πιο φορμαρισμένο στη χώρα μετά από την Μπάγερν Μονάχου. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, όμως, και παίζοντας καλή άμυνα, έφτασαν στον θρίαμβο.

Ο Αντονί Μοντέστ άνοιξε το σκορ με το τέλος του 1ου ημιχρόνου, καταφέροντας ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία των γηπεδούχων. Οι ευκαιρίες τους ήταν λίγες και γι' αυτό πέρασε στον αγώνα ο Έριξ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 79' ο Γιανίκ Γκέρχαρντ πέρασε κι αυτός στην ενδεκάδα, η οποία είχε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης στο ίδιο γήπεδο και ο Ζίμον Τσόλερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ ένα λεπτό μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (84').

Η σύνθεση της Σάλκε (4-4-2): Φάρμαν, Καϊσάρα, Ματίπ, Νόισταντερ (78' Χιέιμπιεργκ), Αόγκο, Σανέ (87' Χέβεντες), Γκάις, Γκορέτσκα (66' Τσούπο Μότινγκ), Μέγερ, Ντι Σάντο, Χούντελααρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK