Αστέρας Τρίπολης-Μάιντς 3-1 (VIDEO)

Ο Αστέρας ζει τον δικό του θρίαμβο! Οι Αρκάδες με γενναία εμφάνιση ανέτρεψαν το 1-0 του πρώτου αγώνα, απάντησαν στο 1-1 της Μάιντς στην Τρίπολης και πήραν τη σπουδαία πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League (3-1). Ηρωας και σκόρερ δύο τερμάτων ο Μάτσα, ο Ντε Μπλάσις είχε ανοίγει το σκορ.

Αστέρας Τρίπολης-Μάιντς 3-1 (VIDEO)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το 1-0:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 3-1:

Εικόνα αγώνα:

Το 1-0 της Γερμανίας δεν ήταν απαγορευτικό για τον Αστέρα που πίστεψε από το πρώτο λεπτό του αγώνα στην Τρίπολη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στα πρώτα δέκα λεπτά οι κιτρινομπλέ είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σουτ του Ρόλε και κεφαλιά του Ντε Μπλάσις από κοντινή απόσταση έφεραν τον Αστέρα Τρίπολης κοντά στο 1-0.

Τελικά το γκολ ήρθε από απίθανη σέντρα σουτ του Ντε Μπλάσις στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά το προβάδισμα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ηρεμία και συνοχή στην άμυνα και έτσι η Μάιντς μπόρεσε με γρήγορες συνεργασίες στην επίθεση να φτάσει στην ισοφάριση (στο 39ο λεπτό με τον Κου). Όλα αυτά έγιναν πριν από το ημίχρονο με τον Αστέρα να έχει μπροστά του 45 λεπτά για να σκοράρει δύο φορές και να πάρει την πρόκριση.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις μετά το γκολ πήρε ρόλο δημιουργού και με εξαιρετική ασίστ έπειτα από συνεργασία με τον Μπακασέτα, έβγαλε μόνο τον Μάτσα απέναντι από τον Κάριους. Η ελληνοαργεντίνικη συνεργασία έφερε το 2-1 και η Τρίπολη πήρε φωτιά. Ο Αστέρας πίεζε ολοένα και περισσότερο την άμυνα της Μάιντς με τον Βεργέτη να βάζει σε θέση φορ ακόμη και τον Σανκαρέ προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο τρίτο γκολ.

Και μετά από όλα αυτά θα ήταν άδικο να μην γίνει το θαύμα! Στο 86ο λεπτό ο Σανκαρέ πήρε την κεφαλιά με κίνηση που θα ζήλευαν πολύ φορ και ο Μάτσα με ωραίο αριστερό πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από το κορμί του Κάριους και έγραψε ιστορία! Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το θαύμα του και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League!

MVP:

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Αστέρας έχει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του! Τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις! Γκολ, ασίστ, ενέργειες που παραπέμπουν σε τεράστιο παίκτη!

Αδύναμος κρίκος:

Το κέντρο άμυνας της Μάιντς. Σε καμία στιγμή δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τους επιθετικούς του Αστέρα.

Σχόλιο αγώνα:

Μια τεράστια νίκη για τον Αστέρα που έπαιξε με ψυχή, με προσοχή στην άμυνα και επέμεινε σε όλες τις στιγμές του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Σανκαρέ), Λούι, Γκοΐάν, Μουνάφο (59' Μπακασέτας), Ρόλε, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάτσα, Μπαντιμπανγκα (29' λ.τ. Ουσέρο)

ΜΑΪΝΤΣ (Κ. Χιούλμαντ): Κάριους, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Μποσίνσκι, Παρκ (74' Ντίαζ), Μόριτζ, Μάλι (85' Σότο), Κου (69' Γιάρα), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Οκαζάκι

Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στα αποδυτήρια, πριμ στους παίκτες (VIDEOS)

Παίρνει Τιέ Μπι για το κέντρο

Βεργέτης: "Ο,τι και να πω θα είναι λίγο"

Χιούλμαντ: "Πέρασε η καλύτερη ομάδα"

Ισχυροί και ανίσχυροι για τα πλέι οφ του Europa League

Δέκα λεπτά κήρυγμα από τους οπαδούς στους παίκτες της Μάιντς (VIDEO)!

News 24/7

24MEDIA NETWORK