Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0 (VIDEOS)

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά θύμα του η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Σε μία εβδομάδα η ιστορική ρεβάνς για την ομάδα του Αστέρα. Μάτσα και Ζησόπουλος τα γκολ του θριάμβου.

Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0 (VIDEOS)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δείτε το 1-0 του Αστέρα:

Δείτε το 2-0 του Αστέρα:

Εικόνα αγώνα:

Ο Αστέρας απέδειξε και στο πέμπτο του ευρωπαϊκό ματς ότι εφέτος δεν αστειεύεται. Οι Αρκάδες με σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι κέρδισαν 2-0 την Μακάμπι και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να έχει -και πάλι- τρελά κέφια και να κάνει άνω κάτω την άμυνα των ισραηλινών, οι κιτρινομπλέ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, σκόραραν από μία φορά σε κάθε ημίχρονο ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν ο Μπαράλες δεν αστοχούσε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 85.

Ο Πάμπλο Μάσα με φόρα από τα δύο γκολ στον αγώνα με την Μάιντς, βρήκε δίχτυα με άψογο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Θεοδωρόπουλο να πραγματοποιεί δύσκολη απόκρουση σε μακρινό σουτ του Ζάχαβι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν σταθερός και στο δεύτερο μέρος στο οποίο πραγματοποίησε καλές επεμβάσεις κυρίως σε μακρινά σουτ των ποδοσφαιριστών της Μακάμπι.

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη! Ο Ζησόπουλος με κοντινή προβολή μετά από σουτ του Μάσα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάν Πάμπλο και το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πήρε φωτιά.

Η εμφάνιση του Αστέρα ήταν πειστική και αυτό είναι που μετρά περισσότερο από το 2-0 ενόψει της ρεβάνς με την Μακάμπι στην Κύπρο.

MVP:

Πολλοί από τον Αστέρα διεκδικούν αυτή τη θέση. Ο Μάσα, όμως, ως σκόρερ αλλά ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στο 2-0, θα κερδίσει στο νήμα.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ζάχαβι της Μάκαμπι ήταν ο ποδοσφαιριστής που στον Αστέρα υπολόγιζαν πιο πολύ από τον αντίπαλο, ωστόσο κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα η απόδοση του.

Σχόλιο αγώνα:

Ο Αστέρας δεν δείχνει να έχει ταβάνι εφέτος. Ουσιαστικό παιχνίδι για ακόμη μια φορά με πολλές στιγμές εντυπωσιακού επιθετικού παιχνιδιού. Το 2-0 θα μπορούσε να είναι και 3-0 ή 4-0... Η μεσοεπιθετική γραμμή των Αρκάδων και το σύστημα χωρίς καθαρόαιμο φορ, αλλά με πολλούς μεσοεπιθετικούς ταιριάζει γάντι στην ομάδα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87' Τιέ Μπι), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ρόλε (70' Σανκαρέ), Μουνάφο, Μάτσα (80' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Πάμπλο, Γιεϊνί, Τιμπί, Γκαρθία, Σπουνγκίν, Άλμπερμαν, Ιγκιέμπορ, Ραντί (87' Λουγκάσι), Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα), Ζάχαβι, Μίκχα (76' Μπεν Χαΐμ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK