Αντίπαλοι Αστέρα: Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ, γκέλα για Σάλκε

Ο ΑΠΟΕΛ ξεμπλόκαρε μόνο μετά από ένα γκολ οφσάιντ κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Απώλεια δύο βαθμών για Σάλκε με Ίνγκολσταντ.

Αντίπαλοι Αστέρα: Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ, γκέλα για Σάλκε
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ - Εθνικός Άχνας 3-0

(68' Χαραλαμπίδης, 84' Ντε Βινσέντι, 90' Βινίσιους)

Το εξαιρετικό στήσιμο του Εθνικού που έβαλε πολύ δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ δεν ήταν αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα της Άχνας και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Το 1-0 του Κώστα Χαραλαμπίδη που ξεκίνησε από οφσάιντ του Φερνάντο Καβενάγκι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΑΠΟΕΛ που κέρδισε εν τέλει με 3-0, με τους Τόμας ντε Βινσέντι και Βινίσιους να συνεισφέρουν στο τελικό σκορ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ (4-4-2): Βάτερμαν, Αντωνιάδης (42' Αλεξάνδρου), Αρτυματάς, Καρλάο (46' Βάντερ), Αστίθ, Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς (76' Γκιλιέρμε), Χαραλαμπίδης, Ντε Βινσέντι, Καβενάγκι

Σάλκε - Ίνγκολσταντ 1-1

(77' Σανέ - 39' Λέφελς)

Η ντεφορμέ Σάλκε πέταξε κι άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα και θέτει σε κίνδυνο την τρίτη θέση που κατέχει και η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ίνγκολσταντ και μάλιστα βρέθηκε κοντά στην ήττα, μέχρι να ισοφαρίσει στο 77' ο Λιρόι Σανέ. Οι "νεοφώτιστοι" προηγήθηκαν με τον Τομπίας Λέφελς στο 39ο λεπτό και δεν απειλήθηκαν στο 1ο ημίχρονο, με συνέπεια να ακουστούν αποδοκιμασίες από τις εξέδρες για τους γηπεδούχους.

Αντίπαλοι Αστέρα: Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ, γκέλα για Σάλκε
Σάλκε-Ίνγκολσταντ

Η κατοχή μπάλας δεν βοηθούσε τους "μπλε", που δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα μιας ομάδας που βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε 1ο ημίχρονο της Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι ανυπόμονοι φίλαθλοι των "βασιλικών μπλε" είχαν αρχίσει να αποχωρούν απογοητευμένοι από το γήπεδο όταν ο Σανέ ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε έναν βαθμό για την ομάδα του.

Η σύνθεση της Σάλκε (4-4-2): Φάρμαν, Καϊσάρα, Χέβεντες, Ματίπ, Αόγκο, Σανέ, Γκορέτσκα (68' Χιέιμπιεργκ), Κολάσινατς (46' Τσούπο Μότινγκ), Μέγερ, Ντι Σάντο, Χούντελααρ

Πίλζεν - Σπάρτα Πράγας 2-1

(72' Μπαράνεκ, 83' Πετρζέλα - 90' Γιούλις)

"Αυτοκτόνησε" η Σπάρτα Πράγας, η οποία έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 50 λεπτά κι όμως κατάφερε να χάσει με 2-1 από την Πίλζεν εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον αρχηγό τους, Βάτσλαβ Προχάτσκα, με κόκκινη στο 42', μετά από ένα δεκάλεπτο με έξι κίτρινες κάρτες. Παρ' όλα αυτά, βρήκαν δύο γκολ με τις αλλαγές Γιαν Μπαράνεκ και Μίλαν Πετρζέλα στο τελευταίο τέταρτο, με συνέπεια να φτάσουν στη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν να μειώσουν με ακόμα μία αλλαγή, τον Λούκα Γιούλις στο 90'.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (4-3-3): Μπίτσικ, Μάρετσεκ, Μπράμπετς, Χόλεκ, Κόστα (16' Χιμπς, 79' Γιούλις), Ματεγιόβσκι, Γίρατσεκ (61' Χούσμπαουερ), Ντότσκαλ, Κονατέ, Φατάι, Κρέιτσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK