Ευρωπαϊκός αέρας για Αστέρα

Ο Αστέρας βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Με το βλέμμα στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League, στις 14:00 στο Μονακό, η ομάδα της Τρίπολης καρπώνεται πια όσα έχει κερδίσει εντός αγωνιστικών χώρων.

Ευρωπαϊκός αέρας για Αστέρα

Ο Αστέρας εκπροσωπείται στην κλήρωση από τετραμελή αποστολή, η οποία ταξίδεψε στο Μονακό από την Πέμπτη (27/8) το απόγευμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κενές, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Γιώργος Γιαμάνης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Γιάννης Ντάλλας θα μάς φέρουν τα μαντάτα από την κλήρωση.

Τρεις αντίπαλοι, όλοι τους από μία αγωνιστική και όχι μόνο πρόκληση για τον Αστέρα, που ζει ευρωπαϊκές στιγμές και πλέον, είναι συνομιλητής των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Αυτές τις ώρες στο Μονακό, εκεί που χτυπάει αυτό το διήμερο η καρδιά της UEFA, οι άνθρωποι του Αστέρα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά και με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο πρόεδρος του Αστέρα και της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγα λεπτά με τον πρόεδρο της UEFA και πλέον υποψήφιο πρόεδρο για την FIFA, Μισέλ Πλατινί. Αλλωστε, η πρόοδος του Αστέρα πλέον έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ευρώπη! Και πάντα ο Πλατινί εντυπωσιάζεται με τέτοιες αγωνιστικές παρουσίες.

Οι άνθρωποι του Αστέρα τα είπαν επίσης και με στελέχη της Βιγιαρεάλ, με την οποία άλλωστε υπάρχει συνεργασία σε πολλά επίπεδα. Ολες αυτές οι συναντήσεις έγιναν στο καθιερωμένο Kick Off Party της UEFA, εκεί όπου οι συζητήσεις για το ποδόσφαιρο με τους εκπροσώπους όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και με σπουδαία ονόματα του χώρου δεν έχουν τελειωμό.

Εκεί ήταν ο Εμίλιο Μπουντραγένιο από την Ρεάλ, ο Ζουλιάν Μπελέτι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και άλλες μορφές του ποδοσφαίρου, όπως ο Πέτερ Σμάιχελ. Ο Αστέρας ανήκει πλέον σε αυτούς, είναι εκεί που χτυπά η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και περιμένει την κλήρωση για να αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστικός απέναντί τους και σε αγωνιστικό επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK