Βεργέτης: "Καλή η κλήρωση"

Ευχαριστημένος από τον όμιλο που του "χάρισε" η κληρωτίδα του Europa League εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: "Καλή η κλήρωση"
INTIME SPORTS

Tη Σάλκε, τον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτα Πράγας θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στη φάση των ομίλων του Europa League, μια κλήρωση που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στον OTE TV:

Για το αν είναι ευχαριστημένος απ’ την κλήρωση: "Γιατί όχι; Σε πρώτη φάση έχουμε ένα μεγαθήριο, μια παραδοσιακά μεγάλη δύναμη της Γερμανίας, την Σάλκε. Στον ΑΠΟΕΛ περιπλέκονται τα πράγματα, λόγω αλλαγής προπονητή. Δύσκολα τα πράγματα αν την αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Η Σπάρτακ Πράγας είναι σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε".

Για το τι τον προβληματίζει σε κάθε αντίπαλο: "Είναι ένα μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου. Η Σάλκε έχει το παραδοσιακό γερμανικό τρόπο . Δεν παρατάει το παιχνίδι, παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τις εμμονές των Γερμανών στο ποδόσφαιρο. Με τον ΑΠΟΕΛ παίξαμε ένα φιλικό, όμως ήταν με παίκτες που δεν παίζουν πολύ στην Ευρώπη. Είδα κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, από διάφορες εθνικότητες. Για την Σπάρτακ έχει μεγάλη σημασία σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε".

Για την ήττα απ’ τον ΑΠΟΕΛ στο φιλικό: "Είναι φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα. Δεν υπάρχει ομοιογένεια σε τέτοια παιχνίδια, δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. Ήταν ακόμα νωρίς. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκούραζε κάποιους παίκτες. Δεν είναι κριτήριο".

Διαβάστε ακόμη:

Η κλήρωση των ομίλων ΠΑΟΚ και Αστέρα στο Europa League

Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK