Βεργέτης: "Καλή η πρόκριση, έχουμε αδυναμίες"

Παρά την πρόκριση, ο Στάικος Βεργέτης δεν ωραιοποίησε την εικόνα της ομάδας του κάνοντας λόγο για αδυναμίες.

Βεργέτης: "Καλή η πρόκριση, έχουμε αδυναμίες"

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν, μου μένει μια πικρία, το γεγονός ότι ήμασταν 2-0 με δέκα ο αντίπαλος και άγγιξε την πρόκριση. Αναγνωρίζω την αντίδραση των παικτών, την επιθετικότητα που βγάλαμε αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω".

Για τα θετικά δείγματα της ομάδα: "Ασφαλώς υπάρχουν θετικά. Σαν προπονητής εστιάζω στα αδύναμα σημεία ή σε ότι θέλει βελτίωση. Οι αντιδράσεις ήταν καλές και στην Φινλανδία. Είχαμε μαχητικότητα, είχαμε και δοκάρια. Σαν προπονητής, οφείλεις να εστιάζεις στα σημεία που θέλουν βελτίωση".

Για το κενό με το οποίο ήρθε το 2-2: "Ασφαλώς και υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε στη φάση μονταρίσματος της ομάδας. Εγώ δεν θέλω δικαιολογίες, της εποχής. Έχουμε μια καλή βάση αλλά δεν ανταπεξήλθαμε σωστά. Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση."

Για τις χαμένες φάσεις: "Πιο ανησυχητικό είναι το να μην κάνει φάσεις. Από την στιγμή που το κάνει, είναι καλό. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θέλεις και τύχη. Δύο δοκάρια σήμερα, δοκάρι στην Φινλανδία. Θέλει δουλειά και αυτό και θα το δουλέψουμε".

Για τον επόμενο αντίπαλο: "Δεν είχα την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τον επόμενο αντίπαλο. Από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να κοιτάμε την Μάιντς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK