Βεργέτης: "Θα κυνηγήσουμε το εκτός έδρας γκολ"

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την παρουσία των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει το γκολ και στον επαναληπτικό.

Βεργέτης: "Θα κυνηγήσουμε το εκτός έδρας γκολ"

"Πώς να μην εκθειάσουμε αυτή την προσπάθεια; Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται πολύ προσοχή. Θα πάμε εκεί να τα παίξουμε όλα για όλα", είπε αρχικά ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας.

Για το πλεονέκτημα που απέκτησε ο Αστέρας είπε: "Υπάρχει ένα αβαντάζ. Από κει και πέρα όμως, είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, όπως ξέρουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε την αμυντική συνοχή. Αν σπάσουμε τη συνοχή μας, θα έχουμε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε το εκτός έδρας γκολ, που θα τους φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση".

Ερωτηθείς αν θεωρεί το σκορ δίκαιο, ο Στάικος Βεργέτης απάντησε: "Θεωρώ ότι αποδίδει δικαιοσύνη. Αυτοί είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος. Μπορούσαμε όμως κι εμείς να σκοράρουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σκόραραν. Αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε νίκη με 2-0 ή 3-1, σίγουρα θα επέλεγα το 2-0".

Διαβάστε ακόμη:

Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK