To πιο θεαματικό πλάνο με τον Σιμεόνε το έδωσε η σύντροφός του!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εξεράγη μετά την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League και η σύντροφός του Κάρλα Περέιρα ήταν εκείνη για να "συλλάβει" μία συλλεκτική στιγμή (VIDEO)!

Atletico coach Diego Simeone arrives prior to the start of the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Sporting CP and Atletico Madrid at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Atletico coach Diego Simeone arrives prior to the start of the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Sporting CP and Atletico Madrid at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Τον έχουν αποκαλέσει αναμορφωτή της Ατλέτικο Μαδρίτης από τότε που ανέλαβε τις τύχες της και ο Ντιέγκο Σιμεόνε φροντίζει κάθε χρόνο να δικαιώνει όσους πίστεψαν σε αυτόν, με την τελευταία του επιτυχία να είναι η πρόκριση των "ροχιμπλάνκος" στον τελικό του Europa League.

Αυτός ήταν μάλιστα ο τέταρτος μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός για τους "ερυθρόλευκους" της Μαδρίτης επί των ημερών του (μετά από έναν κερδισμένο Europa το 2012 και δύο χαμένους Champions League το 2014 και το 2016), με τον Αργεντινό τεχνικό να παρακολουθεί τον δεύτερο ημιτελικό με την Άρσεναλ από τις εξέδρες (τιμωρημένος) και μετά το τελικό 1-0 να... ξεσπάει.

Τον αρχικό του πανηγυρισμό τον κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο το ωραιότερο πλάνο το τράβηξε η σύντροφός του Κάρλα Περέιρα, καθώς τον "τσάκωσε" σε στιγμή έκστασης να πανηγυρίζει ανεμίζοντας με υπερηφάνεια κασκόλ της "Ατλέτι" και ανέβασε το video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Λίγη ώρα αργότερα ο περιχαρής Σιμεόνε έβαλε συλλεκτική οικογενειακή φωτογραφία με την Κάρλα και την ενός χρονού κόρη της, Φραντσέσκα, στο "Wanda Metropolitano". Σημειώνεται πως ο "Τσόλο" άρχισε να βγαίνει με την συμπατριώτισσά του και μοντέλο (είναι κατά 17 χρόνια μικρότερή του) στις αρχές του 2014 ενώ η Φραντσέσκα ήρθε στη ζωή τους τον Σεπτέμβριο του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK