Γρηγορίου: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"

Το στίγμα των προθέσεών του έδωσε την Τετάρτη ο Μιχάλης Γρηγορίου κατά τη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ.

Γρηγορίου: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"
REPORTER IMAGES

Ο τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε : "Έχω πει στα παιδιά ότι πρόκειται για ενδιαφέρον αντίπαλο. Δύο σημαντικά και ενδιαφέροντα ματς. Ένας αντίπαλος παραδοσιακή δύναμη στη Σουηδία. Βρίσκεται στο μέσο του πρωταθλήματος και αυτό της δίνει αβαντάζ στο πρώτο ματς, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Θεωρητικά ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει.

Έχουμε ποιότητα, εμπειρία και πρέπει να πάρουμε κάτι από εδώ, ενόψει της ρεβάνς, που είναι και το δυνατό μας σημείο. Να αντιπαραθέσουμε μυαλό και τακτική. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σαν ομάδα είναι η 5η μας ευρωπαϊκή συμμετοχή, άρα δεν έχουμε απειρία. Ευελπιστούμε ότι αύριο θα είναι ένα καλό βράδυ για εμάς. Έχουμε ετοιμαστεί κυρίως για αυτά τα δύο ματς".

Ανέκαθεν η σκέψη μου ως προπονητής είναι όχι το πώς θα κρατήσουμε το μηδέν. Έτσι θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες αύριο, όπως για παράδειγμα οι καιρικές συνθήκες. Στο Περιστέρι τα παιδιά θα πάρουν δύναμη αν φύγουν από τη Σουηδία με θετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες στην έδρα μας θα είναι τελείως διαφορετικές. Ποτέ το σκεπτικό μου δεν ήταν αμυντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK