Γρηγορίου: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"

Το στίγμα των προθέσεών του έδωσε την Τετάρτη ο Μιχάλης Γρηγορίου κατά τη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ.

Γρηγορίου: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"

Ο τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε: "Έχω πει στα παιδιά ότι πρόκειται για ενδιαφέρον αντίπαλο. Δύο σημαντικά και ενδιαφέροντα ματς. Ένας αντίπαλος παραδοσιακή δύναμη στη Σουηδία. Βρίσκεται στο μέσο του πρωταθλήματος και αυτό της δίνει αβαντάζ στο πρώτο ματς, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Θεωρητικά ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει.

Έχουμε ποιότητα, εμπειρία και πρέπει να πάρουμε κάτι από εδώ, ενόψει της ρεβάνς, που είναι και το δυνατό μας σημείο. Να αντιπαραθέσουμε μυαλό και τακτική. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σαν ομάδα είναι η 5η μας ευρωπαϊκή συμμετοχή, άρα δεν έχουμε απειρία. Ευελπιστούμε ότι αύριο θα είναι ένα καλό βράδυ για εμάς. Έχουμε ετοιμαστεί κυρίως για αυτά τα δύο ματς".

Ανέκαθεν η σκέψη μου ως προπονητής είναι όχι το πώς θα κρατήσουμε το μηδέν. Έτσι θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες αύριο, όπως για παράδειγμα οι καιρικές συνθήκες. Στο Περιστέρι τα παιδιά θα πάρουν δύναμη αν φύγουν από τη Σουηδία με θετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες στην έδρα μας θα είναι τελείως διαφορετικές. Ποτέ το σκεπτικό μου δεν ήταν αμυντικό".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ