Γρηγορίου: "Να έχουμε ίση μεταχείριση από το διαιτητή"

Ψηλά τους τόνους σήκωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου της ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε με αφορμή τη διαιτησία του πρώτου ματς.

Γρηγορίου: "Να έχουμε ίση μεταχείριση από το διαιτητή"
INTIME SPORTS

"Είχαμε πει από την Αθήνα ότι θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ευχόμαστε να έχουμε ίση μεταχείριση στο αυριανό παιχνίδι και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους ποδοσφαιριστές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα αν και ρεαλιστικά είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω έδρας και αντιπάλου. Γι αυτό όμως το ποδόσφαιρο είναι μαγικό γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Είχαμε καλή άποψη και για τον προηγούμενο διαιτητή αλλά έκανε πολύ σοβαρά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Δεν είμαι καχύποπτος. Και εύχομαι να μην είμαι ούτε μετά το ματς", ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ατρομήτου .

Ο Εντουάρντο Μπρίτο, από την πλευρά του, είπε: "Έχουμε στο μυαλό μας να τα κάνουμε όλα τέλεια. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό έχει τελειώσει. Αύριο θα πάμε από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Θα είναι δύσκολο το ματς αλλά θα δώσουμε τα πάντα".

Διαβάστε ακόμη:

Η Πόλη και η χώρα των αντιθέσεων

Υπερόπτες οι Τούρκοι, δεν ασχολούνται με τον Ατρόμητο

News 24/7

24MEDIA NETWORK