Σπανός: "Πέσαμε σε χειρουργούς"

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ξέσπασε κατά της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή λάθη εναντίον της ομάδας του.

Σπανός: "Πέσαμε σε χειρουργούς"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο του Περιστερίου, χάρη σε γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 89ο λεπτό. Ένα γκολ το οποίο προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων, καθώς ο Ολλανδός επιθετικός κάνει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαριάνο Μπιτόλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μίλησε στην κάμερα της NOVA και έκανε λόγο για ασέβεια των διαιτητών προς την ομάδα του, αλλά και γενικότερα προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, τους χαρακτήρισε "χειρουργούς".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Πέσαμε πάνω σε μια τριάδα χειρουργών που δεν σεβάστηκαν τον Ατρόμητο και το ελληνικό ποδόσφαριο. Παίξαμε 11 εναντίον 14. Αν γίνονταν αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τα συζητούσαμε καιρό. Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από την ανωτερότητα της Φενέρ, αλλά από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Δεν μας έδωσε δύο πέναλτι και στο τέλος το ματς κρίθηκε από επιθετικό φάουλ του Φαν Πέρσι. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάποιοι κύριοι δεν σέβονται τον ιδρώτα μας και θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις στη συνέχεια".

Διαβάστε ακόμα:

Το επιθετικό φάουλ του Φαν Πέρσι

Ατρόμητος - Φενέρμπαχτσε 0-1

Η τρομερή απόκρουση του Γκορμπούνοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK