Υπερόπτες οι Τούρκοι, δεν ασχολούνται με τον Ατρόμητο

Το ρεπορτάζ της Φενέρμπαχτσε στην ευρείας κυκλοφορίας αθλητική εφημερίδα Fanatik καταλαμβάνει δύο μεγάλες σελίδες. Η αναφορά για τον Ατρόμητο σ΄αυτές τις δύο σελίδες δεν ξεπερνά τις... 50 λέξεις.

Οι Τούρκοι ασχολούνται μ' άλλα πράγματα. Ορέγονται τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο πλευρό του Ρόμπιν φαν Πέρσι, ονειρεύονται τον Ρόμπεν, γενικά έχουν αλλού το μυαλό τους και με το παιχνίδι δεν ασχολούνται.

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς της και τους δημοσιογράφους αντιμετωπίζουν τη ρεβάνς της Πέμπτης σαν μία τυπική διαδικασία την οποία θα περάσουν για να φτάσουν, εύκολα και απλά, στους ομίλους του Europa League.

 

Βούτυρο στο ψωμί του Ατρομήτου πρέπει να είναι αυτή η αντιμετώπιση. Οι Περιστεριώτες έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το φημισμένο τους αντίπαλο και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στο "Σαράτσογλου" φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

 

Άλλωστε εκτός έδρας στην Ευρώπη ο Ατρόμητος τα πηγαίνει μια χαρά. Νίκησε στην Ολλανδία την Αλκμααρ, στη Βοσνία τη Σεράγεβο στη Σουηδία την ΑΙΚ ενώ κατά καιρούς και στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει κάνει μεγάλα διπλά.