Υπερόπτες οι Τούρκοι, δεν ασχολούνται με τον Ατρόμητο

Το ρεπορτάζ της Φενέρμπαχτσε στην ευρείας κυκλοφορίας αθλητική εφημερίδα Fanatik καταλαμβάνει δύο μεγάλες σελίδες. Η αναφορά για τον Ατρόμητο σ΄αυτές τις δύο σελίδες δεν ξεπερνά τις... 50 λέξεις.

Υπερόπτες οι Τούρκοι, δεν ασχολούνται με τον Ατρόμητο

Οι Τούρκοι ασχολούνται μ' άλλα πράγματα. Ορέγονται τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο πλευρό του Ρόμπιν φαν Πέρσι, ονειρεύονται τον Ρόμπεν, γενικά έχουν αλλού το μυαλό τους και με το παιχνίδι δεν ασχολούνται.

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς της και τους δημοσιογράφους αντιμετωπίζουν τη ρεβάνς της Πέμπτης σαν μία τυπική διαδικασία την οποία θα περάσουν για να φτάσουν, εύκολα και απλά, στους ομίλους του Europa League.

 

Βούτυρο στο ψωμί του Ατρομήτου πρέπει να είναι αυτή η αντιμετώπιση. Οι Περιστεριώτες έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το φημισμένο τους αντίπαλο και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στο "Σαράτσογλου" φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

 

Άλλωστε εκτός έδρας στην Ευρώπη ο Ατρόμητος τα πηγαίνει μια χαρά. Νίκησε στην Ολλανδία την Αλκμααρ, στη Βοσνία τη Σεράγεβο στη Σουηδία την ΑΙΚ ενώ κατά καιρούς και στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει κάνει μεγάλα διπλά. 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ