Ζέζους: "Δεν σημαίνει τίποτα το 1-0"

Καμία δόση υπεροψίας από τον προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέζους, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η νίκη με 1-0 στην Τούμπα δεν σημαίνει αυτομάτως και την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Ζέζους: "Δεν σημαίνει τίποτα το 1-0"

Ουσιαστικά δε απέκλεισε τη συμμετοχή του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Αρχικά ο Ζέζους μίλησε για την απώλεια του Μάριο Κολούνα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των "αετών". Τόνισε χαρακτηριστικά: " Υποχρέωση των παικτών είναι να κερδίσουν το παιχνίδι για να τιμήσουν τη μνήμη του. Δεν σημαίνει επίσης ότι επειδή πέθανε θα τον ξεχάσει ο λαός της Μπενφίκα".

Αναφερόμενος στον Μάρκοβιτς δήλωσε: " Υπάρχει η ιδέα της ομάδας, όλοι πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Στην αρχή ο Μάρκοβιτς δεν έπαιζε ομαδικό παιχνίδι, τώρα που παίζει πιο ομαδικά τον χρησιμοποιώ".

Μιλώντας για για το αγωνιστικό σκέλος ανέφερε: " Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει τους κινδύνους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που νικήσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πρέπει να προσέξουμε. Αν υπάρξουν ευκαιρίες για γκολ, ελπίζω να ειναι από την πλευρά της Μπενφίκα".

Επί των επιστροφών της Μπενφίκα σημείωσε: " Το ότι Σάλβιο είναι με την ομάδα σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει. Ελειπε έξι μήνες, αλλά έχει αυτοπεποίθηση. Θα αποφασίσω αύριο. Οι υπόλοιπες είναι διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους. Ο Γκαράι και ο Γκαϊτάν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, οπότε μπορούν να παίξουν. Ο Καρντόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος".

Τέλος υποστήριξε ότι " έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League".

Τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Σίλβιο λέγοντας: " Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξεχωριστό λόγω αυτού του γεγονότος, και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα, θέλουμε να πάμε μπροστά, αλλά επίσης θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα βάλουμε τα δυνατά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK