Φρανκ: "Αν ο ΠΑΟΚ φερθεί καλά στον Άρνεσεν, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τόμας Φρανκ για τον Φρανκ Άρνεσεν στη συνέντευξη Τύπου της Μπρόντμπι για την πρώτη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Φρανκ: "Αν ο ΠΑΟΚ φερθεί καλά στον Άρνεσεν, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

"Ανυπομονώ για το αυριανό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, τα έχει πάει καλά ως τώρα και έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να παίξουμε στο γήπεδο μας, στο οποίο υπάρχει και σε εμάς μια καλή ατμόσφαιρα" , είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπρόντμπι .

Αναφερόμενος στο γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες του προπονούνταν με... σκούφους και γενικώς "βαρύ" ρουχισμό δήλωσε: "Ολα κρίνονται στις λεπτομέρειες πριν τους ομίλους του Europa League και το κλίμα στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο (η Μπρόντμπι είχε παίξει με την Ομόνοια) είναι θερμό. Μπορεί να χάσουμε 10-15% της αντοχής μας από την θερμοκρασία. Ετσι κάνουμε ό,τι μπορούμε να αντέξουμε σε όλο το ματς".

Σχετικά με το γεγονός πως έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Άγκερ και αν μπορεί να παίξει τόνισε: "Ο Ντάνιελ έχει υπάρξει μέσα στους 10 καλύτερους στόπερ στον κόσμο ή να το πω αλλιώς μέσα στους τρεις καλύτερους αριστεροπόδαρους (σ.σ. μετά γύρισε προς τον Αγκερ και είπε "Ντάνιελ διάλεξε εσύ ποιος τίτλος σου αρέσει, μέσα στους 10 καλύτερους ή στους τρεις καλύτερους αριστεροπόδαρους"). Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς σε ό,τι επίπεδο και αν είναι".

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Άρνεσεν λειτουργεί... ως κατάσκοπος για τον ΠΑΟΚ καθώς ξέρει πολλά για τις ομάδες της Δανίας σχολίασε: "Σίγουρα ξέρει πολλά για την ομάδα. Μπορεί να έχουμε και εμείς κάποιον κατάσκοπο στον ΠΑΟΚ... Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος που τον έχει και αν του φερθεί καλά, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα που τόσο επιθυμεί".

Ερωτηθείς για το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ματς της Πέμπτης, ο Τόμας Φρανκ απάντησε: "Μάλλον το 0-1 θα ήταν το καλύτερο... Ακόμη όμως και να χάσουμε με 1-0, δεν θα είναι τόσο άσχημο. Το επιθυμητό αποτέλεσμα σίγουρα είναι η ισοπαλία, η νίκη ή μια ήττα με μικρή διαφορά. Θα είναι δύσκολα για εμάς αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δέχεται την μεγαλύτερη πίεση να προκριθεί. Θα ήταν καταστροφή για τον ΠΑΟΚ να μην προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί".

Ο Ντάνιελ Άγκερ, από την πλευρά του, είπε: "Είμαι έτοιμος και δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά είτε παίζεις στην Ευρώπη, είτε στην Δανία. Εχω παίξει με πίεση και αυτό που είπα στους νέους είναι πως θα είναι μια σημαντική εμπειρία που θα τους βοηθήσει μελλοντικά στην καριέρα τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK