Μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Άγκερ

Πιθανό το ενδεχόμενο ο Ντάνιελ Άγκερ να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της Μπρόντμπι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Άγκερ
Άγκερ-Μπρόντμπι

Από λεπτό σε λεπτό η αποστολή της Μπρόντμπι αναμένεται να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο έμπειρος, πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Αγκερ, βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του στην αποστολή των Δανών και είναι πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα στο ματς της Πέμπτης (20/8). Η τελική απόφαση, βέβαια, ανήκει στον προπονητή της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ.

Η μοναδική απουσία των Δανών ακούει στο όνομα του 32χρονου μεσοεπιθετικού, Τόμας Κάλενμπεργκ.

Η αποστολή της Μπρόντμπι: Ρένοβ, Τόπελ, Άλμπρεχτσεν, Έρνσκοβ, Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ, Χολστ, Λάρσον, Ρασάνι, Ντουρμίσι, Φίρι, Νόργκααρντ, Ντούμιτς, Χιούλσαγκερ, Άγκερ, Ντα Σίλβα, Γιόχανσεν, Σβαρτς

Πέλκας: "Στον ΠΑΟΚ είδα ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ"

Ο MVP Ιουλίου, Δημήτρης Πέλκας, μίλησε στο "PAOK TV" για την πρώτη του φετινή ατομική διάκριση και την απόφασή του να παραμείνει στον Δικέφαλο, εκφράζοντας την πίστη του ότι εφόσον οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο κόντρα στην Μπρόντμπι θα προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τις δύο προκρίσεις. Εγώ κοιτούσα αγώνα με αγώνα να βελτιώνομαι", είπε αρχικά για τον τίτλο του MVP και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφασή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, μετά τον περσινό του δανεισμό στην Σετούμπαλ: "Όταν πάρθηκε η απόφαση να πάω δανεικός το είδα ως θετικό γιατί είχε να κάνει με ομάδα του εξωτερικού. Φέτος στον ΠΑΟΚ είδα οργάνωση και ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ, με τον νέο προπονητή και με τον κ. Άρνεσεν. Είναι η ομάδα που αγαπάω και δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη".

Επεσήμανε ότι: "Καμιά φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Αν πέρσι έμενα μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, επέλεξα να πάω στην Πορτογαλία, τα πράγματα κύλησαν έτσι όπως κύλησαν, θετικά για μένα. Ό,τι είναι να γίνει στη ζωή θα γίνει".

Για την φετινή ομάδα σχολίασε: "Ακόμη είναι νωρίς. Είναι ένας νέος προπονητής στην ομάδα με δική του φιλοσοφία και ελπίζω με τον καιρό να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Το βασικό είναι να είμαστε ομάδα. Αν προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον θα έρθουν και οι επιτυχίες".

Κατέληξε λέγοντας για τις κόντρες με την Μπρόντμπι: "Η ομάδα στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι θα παρουσιαστεί με το πρόσωπο που είχε και στα προηγούμενα ματς. Είμαστε έτοιμοι, αν δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω και τρέξουμε πολύ θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απ' ότι ξέρω η Μπρόντμπι είναι πιο δυνατή από την Σπαρτάκ. Εμείς, ωστόσο, τα έχουμε όλα στα πόδια μας, αν δείξουμε το κατάλληλο πάθος πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Τσελεπίδη

Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός μαζί με τον εκπρόσωπο του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος τους παρουσίασε το πλάνο του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου τριετούς συμβολαίου του, ο Τσελεπίδης μίλησε στο paokfc.grγια το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του:

-Τίμο καταρχάς πολλά συγχαρητήρια. Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα σου. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

"Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό για αυτό. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη σε έμενα. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξέλιξη μου αλλά και όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο".

-Ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει για την νέα σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει;

"Στόχος μου είναι μέχρι τον Δεκέμβριο που θα βρίσκομαι με την Κ20, να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου, μέσα και από ατομικές προπονήσεις. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της Α Ομάδας θα κρίνουν αν έχω θέση εκεί και αν θα πάρω τις ευκαιρίες μου".

-Ο κόσμος του Δικεφάλου «διψάει» για νέα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας και θέλει να τα βλέπει να αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό τον κόσμο τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

"Θα σου δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας να είμαι έτοιμος 100% και να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ. Θέλω να παρουσιάσω τον καλύτερο μου εαυτό μπροστά σε αυτό τον κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK