Η ΑΕΚ "πάτησε" την Ντιναμό, αλλά αποκλείστηκε... αήττητη!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στο Κίεβο, εξαφάνισε την Ντιναμό Κιέβου σε όλο το ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και αποκλείστηκε από το Europa League... αήττητη. Άδικο το τελικό 0-0 για την Ένωση που έχασε δύο «σίγουρα» γκολ με Μασούντ και Αραούχο. Εχθρική η διαιτησία.

Η ΑΕΚ "πάτησε" την Ντιναμό, αλλά αποκλείστηκε... αήττητη!

Κρίμα και άδικο γι' αυτή την ΑΕΚ που μέσα στο Κίεβο έκανε ό,τι ήθελε την Ντιναμό, αλλά δεν βρήκε ουσία στο παιχνίδι της, σκοράροντας το γκολ που θα την έστελνε πανάξια στους "16" του Europa League. "Λαμπάδα" στο μπόι του Μασούντ πρέπει να ανάψουν οι Ουκρανοί για το σίγουρο γκολ που έχασε φάτσα - κάρτα με άδειο το τέρμα των γηπεδούχων. Με το τελικό 0-0 και χάρη στο 1-1 της Αθήνας, η Ντιναμό προκρίθηκε, αποκλείοντας την αήττητη Ένωση...

Στη ρεβάνς του Κιέβου, η ΑΕΚ ήταν 100% ανώτερη από την Ντιναμό σε μία συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου από το ΟΑΚΑ...

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις καιρικές συνθήκες και δημιουργούσαν απανωτά τις ευκαιρίες, έχοντας σε τρομερή μέρα τους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μαχητικός σε μία ακόμη αναμέτρηση ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Αυτή η τετράδα έσπρωχνε την ΑΕΚ στη νίκη και μάλιστα με μεγαλειώδη τρόπο, καθώς... ξεχάσαμε αρκετά την ώρα του αγώνα ποιος ήταν ο γηπεδούχος και ποιος ο φιλοξενούμενος.

Αν κάτι από πλευράς ΑΕΚ αξίζει να καυτηριάσει κανείς είναι οι επιλογές του Χιμένεθ στις αλλαγές. Μπορεί να μην είχε πολλά "όπλα" (λόγω των απουσιών) να ρίξει στη μάχη ο Ισπανός, αλλά σαφώς η έξοδος από τον αγωνιστικό χώρο των Μπακασέτα και Λάζαρου, όπως και η είσοδος του Κλωναρίδη δεν ευνόησαν τον "δικέφαλο" να... χτυπήσει στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μοροζιούκ, Σέπελιεβ (77' Μπεσέντιν), Μπουγιάλσκι, Χάρμας, Τσιχανκόβ, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (92' Σαπαρένκο).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (74' Γιακουμάκης), Αραούχο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK