Δεν έρχεται ο παίκτης που είχε σκοράρει στο Καραϊσκάκη!

Απουσία που αποδυναμώνει επιθετικά τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη που θα δώσει με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη.

Δεν έρχεται ο παίκτης που είχε σκοράρει στο Καραϊσκάκη!

Ο Τόμας Κρίστιανσεν οφείλει να ψάξει και να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του τραυματία Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Ο Δανοϊσπανός προπονητής ήλπιζε πως ο Βραζιλιάνος (με βελγικό διαβατήριο) επιθετικός θα προλάβαινε να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Ελλάδα. Συνέχισε ωστόσο το ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός... πτήσης για την Αθήνα.

Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής. Επιθετικός με "βαρύ" βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις (49 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα), ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ για ν' αποτελέσει σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης. Μάλιστα σκόραρε στο 87' το δεύτερο γκολ στο 2-1 επί της Αστάνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, μετρώντας και άλλα δύο στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Απ' όταν όμως χτύπησε, πηγαίνει από αγώνα σε αγώνα και δεν έχει καταφέρει να ενεργοποιηθεί ξανά.

Δεν έρχεται ο παίκτης που είχε σκοράρει στο Καραϊσκάκη!

Ο άσος των πρωταθλητών Κύπρου έπαιξε για τελευταία φορά στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε παλεύει με τους πόνους, αλλά δεν... Απουσιάζοντας από τα διαδοχικά ματς με Ανόρθωση (0-0) και Άρη Λεμεσού (3-0). Τώρα θα χάσει και αυτό με τον Ολυμπιακό, το πιο απαιτητικό απ' όλα.

Από τα νέα που ήθελε ν' ακούσει ο Πάουλο Μπέντο.

Μάλιστα ο Ντε Καμάργκο έχει... παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν αυτός που είχε σκοράρει το γκολ της Σταντάρ Λιέγης στο 2-1 των "ερυθρόλευκων" για τη φάση των ομίλων του Champions League της σεζόν 2009-10, πριν δηλαδή επτά χρόνια.

Είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ στο 37', προτού ο Κώστας Μήτρογλου (43') και ο Ιεροκλής Στολτίδης στο 90' κάνουν την ανατροπή για την ομάδα του Ζίκο!

Αντιθέτως θα επιστρέψουν στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλοι Πάρδο, Λάτσι και Γιαννιώτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Βασικός ο Φορτούνης με ΑΠΟΕΛ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK