Ζούραβελ: "Μας επηρέασαν τα γρήγορα γκολ"

Ο τεχνικός της Ντιναμό Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και δέχτηκε γρήγορα γκολ από τον ΠΑΟΚ.

Ζούραβελ: "Μας επηρέασαν τα γρήγορα γκολ"

Συγκεκριμένα είπε: "Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς και δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Κάναμε πολλά λάθη και αυτό δεν επιτρέπεται σε μια διοργάνωση όπως το Γιουρόπα Λγικ. Πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα αποφάσεις. Πήραμε ένα σκληρό και καλό μάθημα σήμερα".

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς: "Βασικά τα λάθη που κάναμε ήταν αποτέλεσμα ομαδικής λανθασμένης αντίδρασης και δεν παίζει ρόλο αν είχαμε τέσσερις ή πέντε παίκτες στην άμυνα".

Για το αν επηρέασε η ατμόσφαιρα: "Δεν νομίζω να μας επηρέασε αυτό. Προετοιμαστήκαμε για την ατμόσφαιρα. Μας επηρέασαν τα πολύ γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε σχέση με αυτό που περίμενε: "Έπαιξε πολύ πιο καλά από όσα περιμέναμε και από όσο είχαμε δει στα προηγούμενα ματς. Είχε την κατοχή της μπάλας και φυσικά βοήθησε και η ατμόσφαιρα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα είναι φαβορί για την πρόκριση μετά τις νίκες τους στον ίδιο όμιλο: "Ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά στην Ευρώπη όπως και η Φιορεντίνα. Εμείς δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι το φαβορί. Πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα σήμερα, ήταν η πρώτη μας εμπειρία. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα τα πούμε στο Μινσκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK