Η ρατσιστική επίθεση και η "πληρωμένη" απάντηση του "Μπάτμαν"

Για ρατσιστική επίθεση με ήχους που παραπέμπουν σε μαϊμούδες κατηγορεί τους οπαδούς της Αταλάντα ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μισί Μπατσουαγί, ο οποίος όμως δεν έχασε το χιούμορ του και... απάντησε μέσω του twitter.

Η ρατσιστική επίθεση και η "πληρωμένη" απάντηση του "Μπάτμαν"

Ένα ακόμη κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από μερίδα φιλάθλων στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς αυτή τη φορά θύμα της κερκίδας έπεσε ο στράικερ της Ντόρτμουντ, Μισί Μπατσουαγί.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του "Μπάτμαν", στον χθεσινό (22/2) εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ -το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1 με τους Βεστφαλούς να προκρίνονται στην επόμενη φάση-, οι οπαδοί των Ιταλών του έκαναν χειρονομίες και ήχους που παραπέμπουν σε μαϊμούδες, θέλοντας να τον κοροϊδέψουν για το χρώμα του δέρματος του.

Την αποκάλυψη αυτή, την έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ύστερα από ερώτηση θαυμαστή του.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να πικάρει και εκείνος με τη σειρά του τους οπαδούς της Αταλάντα για τον αποκλεισμό της ομάδας τους λέγοντας: "Ελπίζω να διασκεδάσετε βλέποντας τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από την τηλεόραση την ώρα που εμείς θα βρισκόμαστε στην επόμενη φάση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK