Τρικλοποδιά για Βενγκέρ η κλήρωση των "16"

Η κληρωτίδα στην Νιόν της Ελβετίας έβγαλε... εφιάλτη για τον Αρσέν Βενγκέρ που βλέπει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω του Γιουρόπα Λιγκ, να δυσκολεύει αρκετά. Ποια τα ζευγάρια στη φάση των "16".

Arsenal's manager Arsene Wenger looks on before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley Stadium, London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsene Wenger AP IMAGES

Λίγο μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ στην Νιόν. Από τα οκτώ ζευγάρια που προέκυψαν μόλις δυο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό της Μαρσέιγ με την Μπιλμπάο και εκείνο της Μίλαν με την... Άρσεναλ.

Ειδικότερα το τελευταίο συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα για έναν ακόμα λόγο. Βλέπετε, τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Ιταλοί έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ένα απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Αρσέν Βενγκέρ μάλιστα είναι... μονόδρομος, αφού έχει μείνει πίσω από την τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ κατά εννέα πόντους και μόνο με θαύμα θα καλύψει τη διαφορά. Ταυτόχρονα σε κάθε αγώνα τα... ακούει από τους φίλους των "κανονιέρηδων" που όχι μόνο τίτλους δεν βλέπουν, αλλά πλέον ούτε καν τα αστέρια του Τσ.λ.

Ας δούμε τα ζευγάρια στη φάση των "16"

Λάτσιο (Ιταλία) - Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)

Λειψία (Γερμανία) - Ζενίτ (Ρωσία)

Ατλέτικο (Ισπανία) - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Λιόν (Γαλλία)

Μαρσέιγ (Γαλλία) - Μπιλμπάο (Ισπανία)

Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία) - Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Μίλαν (Ιταλία) - Άρσεναλ (Αγγλία)

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK