Απλά δεν χάνει φέτος η ΑΕΚ!

Είναι απλό. Η ΑΕΚ δεν χάνει φέτος στο Europa League. Η Ντιναμό Κιέβου προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, της χαρίστηκε σε... τέσσερις περιπτώσεις η κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της, όμως και πάλι η Ένωση βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με ασίστ του Λάζαρου και γκολ του Αϊντάρεβιτς, πήρε το 1-1, με το οποίο πηγαίνει στη ρεβάνς της Ουκρανίας.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για ακόμη μια φορά έκανε τον Μανόλο Χιμένεθ να χαμογελάσει και να σφίξει τις γροθιές του.

Όπως έγινε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Έλληνας άσος πέρασε ως αλλαγή, σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, έτσι και το βράδυ της Πέμπτης (15/2) κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, ο Λάζαρος πέρασε στο ματς και δημιούργησε τη φάση για να ισοφαρίσει η ομάδα του σε 1-1, σκορ με το οποίο θα πάει στην Ουκρανία για τη ρεβάνς.

Ο Λάζαρος άλλαξε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Από το 52ο λεπτό όταν και πέρασε ως αλλαγή ο Έλληνας άσος ανέβασε ταχύτητα την ομάδα του και ήταν ο παίκτης που άνοιξε διαδρόμους για να έρθει στη συνέχεια το γκολ του Αϊντάρεβιτς στο 80'. Ένα γκολ που το χρειαζόταν η ΑΕΚ, μιας και είχε μείνει πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς στο 19' από τον Τσιχανκόβ.

Το 1-1 αδικεί την Ένωση που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός ρέφερι Κάρλος Ντελ Θέρο, "χάρισε" σε τέσσερις περιπτώσεις την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαρμάς, με τον πάγκο της ΑΕΚ να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (79' Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Λιβάγια, Κλωναρίδης (51' Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης (58' Αραούχο).

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάνταρ Χατσκέβιτς):Μπόικο, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μορόζιουκ, Σεπέλιεφ, Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Χαρμάς (77' Μπεσιέντιν), Γκονζάλες, Μοράες (90' Σαπαρένκο).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK