Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στη μαχητική Άουγκσμπουργκ, με συνέπεια οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες με 0-0. Η Μίντιλαντ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Δανία και ελπίζει στο θαύμα. Προβάδισμα για Μπιλμπάο, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ και Βιγιαρεάλ. Ακάθεκτη η Σεβίλλη.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Η επιστροφή του Γίργκεν Κλοπ στη Γερμανία δεν συνδυάστηκε με νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Οι "κόκκινοι" πίεσαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια αισιοδοξίας. H εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ, αλλά αντιμετώπισαν σημαντική δυσκολία στην τελική προσπάθεια, αφού οι επιλογές των Φιρμίνο και Ντάνιελ Στάριτζ ήταν σ' αρκετές περιπτώσεις βεβιασμένες. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει του επαναληπτικού στο "Άνφιλντ".

Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Χιτς, Βερχάεγκ, Γιάνκερ, Κλάβαν, Σταφυλίδης, Φόιλνερ, Κερ, Έσβαϊν, Βέρνερ (81' Γουόν Γι), Χαλίλ Άλτιντοπ, Μπομπαντίγια (23' Καϊούμπι).

Λίβερπουλ (4-4-1-1): Μινιολέ, Κλάιν, Τουρέ, Σακό, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν, Μίλνερ (81' Άιμπ), Κουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ (68' Οριζί).

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σε συνδυασμό με την ατυχία, ηττήθηκε 2-1 στη Δανία από τη Μίντιλαντ. Τα άσχημα μαντάτα άρχισαν από την προθέρμανση για τον Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος παρέταξε μία ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς και στη σέντρα χρειάστηκε να αλλάξει και τον τερματοφύλακά του. Ο Νταβίδ ντε Χέα χτύπησε στο ζέσταμα, τη θέση του πήρε ο Σέρχιο Ρομέρο και... έβγαλε τα λεφτά του, αφού πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις. Το σκορ άνοιξε στο 37' ο Μέμφις Ντεπάι με το πρώτο τέρμα του μετά από 14 αγώνες, ωστόσο πριν από τη λήξη του 1ου μέρους, ο Πιόνε Σίστο ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τζέσε Λίνγκαρντ στο 2ο ημίχρονο και "τιμωρήθηκαν" στο 77' με το γκολ του Πολ Ονουάτσου. Οι Δανοί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στα τελευταία έντεκα παιχνίδια!

Μίντιλαντ (4-1-4-1): Άντερσεν, Ρόμερ, Μποντούροβ, Χάνσεν, Νόβακ, Σπαρβ, Σίστο, Όλσον, Πούσιτς (60' Ονουάτσου), Χασάν (67' Ουρένια), Κάντλετς (85' Ρόγερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ρομέρο, Λοβ, Σμόλινγκ, Μακνάιρ, Μπλιντ, Κάρικ, Ερέρα (72' Σνεντερλέν), Λίνγκαρντ, Μάτα (78' Περέιρα), Ντεπάι, Μαρσιάλ

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Η Ντόρτμουντ ήταν εμφανώς ανώτερη της Πόρτο και πήρε τη νίκη με 2-0 στη Γερμανία και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γιούκας Πίστσεκ και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, δοκιμάζοντας αρκετές φορές τα αντανακλαστικά του Ίκερ Κασίγιας. Ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (161) έκανε ντεμπούτο στο Europa League και άντεξε στην πολιορκία μέχρι το 71ο λεπτό, όταν ο Μάρκο Ρόις διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι).

Ντόρτμουντ (4-3-3): Μπίρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σαχίν (58' Λάιτνερ), Βάιγκλ, Καγκάβα (87' Γκίντερ), Μεχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις (87' Πούλισιτς)

Πόρτο (4-3-3): Κασίγιας, Βαρέλα, Λαγιούν, Μάρτινς Ίντι, Άνχελ, Νέβες, Ερέρα, Ολιβέιρα (76' Εβάντρο), Μπραχίμι (59' Αντρέ), Αμπουμπακάρ (87' Σουκ), Μαρεγκά.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ
Γιορέντε-Σεβίλλη

Με πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Γιορέντε, η Σεβίλλη νίκησε 3-0 τη Μόλντε και συνεχίζει την προσπάθεια για το... ακατόρθωτο, την τρίτη σερί κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA. Ο Βάσκος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35' και στο 49' από κοντά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, που δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Στο 57ο λεπτό, ο σκόρερ έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε από το "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Κέβιν Γκαμεϊρό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 72'.

Σεβίλλη (4-2-3-1): Σορία, Κόκε, Καρίσο, Κολοντζιεϊτσάκ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Κριστόφορο (69' Ιμπόρα), Βιτόλο, Μπανέγα, Κρον Ντέλι (73' Κονοπλιάνκα), Γιορέντε (57' ΓΚαμεϊρό)

Μόλντε (4-4-2): Χόρβατ, Τόιβιο, Γκαμπριέλσεν, Φόρεν, Φλο, Μοστρέμ, Άουρσνες (80' Σβέντσεν), Ντ. Χέσταντ, Ελγιουνουσί (63' Ε. Χέσταντ), Ντιούφ, Γκούλμπραντσεν (73' Μοράες)

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ
Βιγιαρεάλ

Μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ντένις Σουάρεθ στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετή ώστε η Βιγιαρεάλ να νικήσει 1-0 τη Νάπολι και να οδηγήσει τους "παρτενοπέι" σε δεύτερη σερί αποτυχία (ήττα την Κυριακή από Γιουβέντους) μετά από ένα σπουδαίο νικηφόρο σερί. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αφού και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν συντηριτικά και οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Μόλις στο 6' ένα λάθος του Πέπε Ρέινα λίγο έλειψε να κοστίσει, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας το διόρθωσε γρήγορα, ενώ στο 2ο μέρος ο Χοσέ Καγεχόν έχασε δύο ευκαιρίες για τους Ιταλούς. Στα τελευταία λεπτά, το "κίτρινο υποβρύχιο" βγήκε μπροστά, δημιούργησε καλές στιγμές και στο 82' ο Σουάρεθ έγραψε το 1-0.

Βιγιαρεάλ (4-4-2): Αρεολά, Γκασπάρ, Μουσάτσιο, Ρούιθ, Κόστα, Ντος Σάντος (36' Καστιγέχο), Τριγκέρος (73' Πίνα), Μπρούνο, Σουάρεθ, Μπαπτιστάο (61' Μπακαμπού), Σολδάδο

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Στρίνιτς, Χάμσικ, Βαλντιφιόρι, Λόπεθ (82' Αλάν), Καγεχόν (73' Ινσίνιε), Γκαμπιαντίνι (67' Ιγκουαΐν), Μέρτενς

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ
Φιορεντίνα-Τότεναμ

Φιορεντίνα και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Αρτέμιο Φράνκι", ωστόσο το εκτός έδρας γκολ των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας τους δίνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Τα "σπιρούνια" ήταν καλύτερα στο 1ο ημίχρονο και το πέναλτι που κέρδισε ο Μπεν Ντέιβις τους έδωσε το προβάδισμα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Νασέρ Σαντλί. Ο Ντέλε Άλι βρέθηκε για ακόμα μία φορά σε εξαιρετική μέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ένα μακρινό σουτ του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και μία κόντρα νίκησαν τον Μίχαελ Φορμ στο 59'. Οι "βιόλα" ανέβασαν στροφές μετά από το τέρμα της ισοφάρισης, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Φιορεντίνα (4-3-3): : Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Αλόνσο, Μπλαστσικόβσκι (62' Κάλινιτς), Κόστα (67' Βεσίνο), Βαλέρο, Μπερναρντέσκι, Ίλιτσιτς (61' Μπάντελι), Σάρατε

Τότεναμ (4-2-3-1): Φορμ, Τρίπιερ, Αλτενβάϊρελντ, Βίμερ, Ντέιβις, Μέισον, Κάρολ (46' Ντεμπέλε), Σαντλί (79' Ντάιερ), Άλι, Έρικσεν, Σον (68' Κέιν)

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Europa League απέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ του έτερου πρώην "ερυθρόλευκου", Μίτσελ στο "Βελοντρόμ" με ένα τρομερό γκολ του Άριτς Αντούριθ στο 53ο λεπτό. Οι Μασσαλοί είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά οι Βάσκοι "άντεξαν" την πίεση και χάρη στην εκπληκτική έμπνευση κι εκτέλεση του Αντούριθ πήραν το προβάδισμα. Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς παρά την είσοδο του Μιτσί Μπατσουαγί, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το ματς και πανηγύρισαν τη νίκη.

Μαρσέιγ (4-2-3-1): Μανταντά, Ίσλα, Ενκουλού, Ρολάντο, Μανκίγιο, Ντιαρά, Ρομαό, Αλεσαντρινί (59' Μπατσουαγί), Ενκουντού (82' Σαρ), Μπαραντά (59' Τοβέν), Φλέτσερ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-3-3): Ερερίν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Εράσο (58' Μικέλ Ρίκο), Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (90 +1' Ελουστόνδο), Ινιάκι Γουίλιαμς, Σαμπίν (75' Μποβέδα), Αντούριθ.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

H Λεβερκούζεν απέδρασε με το διπλό από τη Λισαβόνα, επικρατώντας με 1-0 της Σπόρτινγκ. Μπορεί οι Πορτογάλοι να είχαν τα ηνία του παιχνιδιού στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Καρίμ Μπελαράμι έδωσε το προβάδισμα στη γερμανική ομάδα, με όμορφο πλασέ, ύστερα από γύρισμα του Τιν Γεντβάι. Μετά το γκολ, η Σπόρτινγκ "ανοίχτηκε" με σκοπό να ισοφαρίσει κι έτσι οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Ρούι Πατρίσιο. Χαρακτηριστική είναι η διαφορά στα σουτ ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς τα "λιοντάρια" ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις ένα προς την αντίπαλη εστία, ενώ αντίθετα η Λεβερκούζεν είχε εννιά.

Σπόρτινγκ (4-2-3-1): Ρούι Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Κόατες, Σεμέντο, Τζέφερσον, Ακουιλάνι, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Ρουίς, Κάρλος Μανέ, Γκουτιέρες.

Λεβερκούζεν (4-4-2): Λένο, Γεντβάι, Τα, Τοπράκ, Βέντελ, Κράμερ, Τσαλχάνογλου, Μπελαράμπι, Μεχμέντι, Κίσλινγκ, Μπραντ.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

Με τα... δύο πόδια στους "16" του Europa League βρίσκεται η Βαλένθια, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 6-0 της Ραπίντ Βιέννης στο "Μεστάγια". Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τις "νυχτερίδες", αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Σάντι Μίνα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργός, με τον Ντάνι Παρέχο να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι παίκτες του εορτάζοντα Γκάρι Νέβιλ (έκλεισε τα 41 έτη) είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και προτού καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0! Στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια χαμήλωσε τις μηχανές, διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Ροντρίγκο έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με όμορφο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Βαλένθια (4-3-3): Ράιαν, Κανσέλο (76' Μπαραγκάν), Άντερλαν Σάντος, Βέζο, Γκαγιά, Ντανίλο, Παρέχο (59' Χάβι Φουέγκο), Αντρέ Γκόμες (68' Ροντρίγκο), Σάντι Μίνα, Πιάτι, Νεγρέδο.

Ραπίντ Βιέννης (4-2-3-1): Στρέμπινγκερ, Πάβελιτς, Σονλάιτνερ, Μ. Χόφμαν, Στρανγκλ, Πέτσος, Σαμπ, Σόμπεσμπεργκερ, Κάιντς (46' Κάιντς), Σ. Χόφμαν (45 +1' Γκράχοβατς), Γέλιτς.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

"Ανοιχτούς λογαρισμους" ενόψει του επαναληπτικού στο Γκελζενκίρχεν άφησαν η Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Σάλκε, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι, πάτησαν αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Στο δεύτερο, οι "Βασιλικοί Μπλε" ανέλαβαν τα ηνία και διαμαρτύρονται σωστά για χέρι του Ουελινγκτον Νεμ μέσα στην περιοχή, ύστερα από εκτέλεση έμμεσου από τον Γιοχάνες Γκάις. Στα τελευταία λεπτά, η Σαχτάρ αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλεξάντρ Κούτσερ, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν της κόστισε την ήττα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (4-2-3-1): Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ (90' Κριβστόφ), Στεπανένκο, Μάρλος (74' Ουέλινγκτον Νεμ), Τάισον (79' Εντουαρντο), Κοβαλένκο, Γκλάντκι.

Σάλκε (4-2-3-1): Φέρμαν, Καϊσάρα, Ματίπ, Νόισταντερ, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Γκάις, Σανέ (87' Σαμ), Μάιερ (81 Σεπφ), Μπελχαντά (88' Χούντελααρ), Τσούπο-Μότινγκ.

Σε ρυθμούς twitter

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

# Οι απόντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Δανία...

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

# Οι φίλοι των "κόκκινων διαβόλων" διαμαρτυρήθηκαν για τις 71 λίρες που έπρεπε να πληρώσουν για να δουν τον αγώνα.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

# Με αυτήν τη θέα...

# Έντονες οι αντιδράσεις στα social media μετά από τη νέα γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φάση των 32: "Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Λίβερπουλ, γκέλα για Γιουνάιτεντ

# Εντυπωσιακό κορεό των φίλων της Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία.

# Ο Φάνης Γκέκας πέρασε ως αλλαγή στο 77' της αναμέτρησης της Σιόν με την Μπράγκα.

# Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σ' όλο τον αγώνα της Άουγκσμπουργκ με τη Λίβερπουλ, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

# Ο Θανάσης Πέτσος ήταν βασικός στην εφιαλτική ήττα της Ραπίντ Βιέννης από τη Βαλένθια (6-0).

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

20:00 Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0

(67' Εμποτζί)

20:00 Ντόρτμουντ - Πόρτο 2-0

(6' Πίστσεκ, 71' Ρόις)

20:00 Μίντιλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

(44' Σίστο, 77' Ονουάτσου - 37' Ντεπάι)

20:00 Φιορεντίνα - Τότεναμ 1-1

(59' Μπερναρντέσκι - 37' πέν. Σαντλί)

20:00 Σεβίλλη - Μόλντε 3-0

(37', 49' Γιορέντε, 72' Γκαμεϊρό)

20:00 Σεντ Ετιέν - Βασιλεία 3-2

(9' Μπαγιάλ Σαλ, 39' Μονέ Πακέ, 77' Μπαεμπέκ - 45' Σάμουελ, 56' πέν. Γιάνκο)

20:00 Βιγιαρεάλ - Νάπολι 1-0

(82' Σουάρεθ)

22:05 Άουγκσμπουργκ - Λίβερπουλ 0-0

22:05 Σιόν - Μπράγκα 1-2

(53' Κονατέ - 13' Στοϊλίκοβιτς, 61' Ράφα Σίλβα)

22:05 Γαλατάσαραϊ - Λάτσιο 1-1

(12' Σαμπρί - 21' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)

22:05 Μαρσέιγ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

(54' Αντούριθ)

22:05 Σαχτάρ - Σάλκε 0-0

22:05 Σπάρτα Πράγας - Κράσνονταρ 1-0

(64' Τζούλις)

22:05 Σπόρτινγκ - Λεβερκούζεν 0-1

(26' Μπελαραμπί)

22:05 Βαλένθια - Ράπιντ Βιέννης 6-0

(4', 25' Σάντι Μίνα, 10' Παρέχο, 29' Νεγρέδο, 35' Αντρέ Γκόμες, 89' Ροντρίγκο)

Οι συνθέσεις και τα videos των υπολοίπων αγώνων

Σεντ Ετιέν (4-3-3): Ριφιέ, Τεοφίλ Κατρίν, Πογκμπά, Μπαγιάλ Σαλ, Ταμπανού, Κοάντ, Κλεμάν (67' Παζό), Λεμουάν, Μονέ Πακέ (76' Αμουμά), Ρου (72' Μπαεμπέκ), Τανάνε

Βασιλεία (4-2-3-1): Βάτσλικ, Λανγκ, Σούχι, Σάμουελ, Σάφαρι, Τζάκα, Τσούφι, Εμπολό (89' Καλά), Μπιάρνασον, Στέφεν (65' Μποέτιους), Γιάνκο

Σπάρτα Πράγας (4-2-3-1): Μπίτσικ, Ζάχουστελ, Μπράμπετς, Χόλεκ, Ναμουανέσου, Μάρετσεκ, Βάχα, Κρέιτσι, Φατάι (89' Γίρασεκ), Ντότσκαλ (80' Ματεγιόφσκι), Τζούλις (78' Κονατέ).

Κρασνοντάρ (4-3-3): Ντίκαν, Καλέσιν, Σίγκουρντσον, Γκράνκβιστ, Πετρόφ, Αχμέντοφ, Μαμάεφ, Περέιρα (66' Γκαζίνσκι), Σμολόφ (68' Βάντερσον), Ζοαοζίνιο (82' Μπιστρόφ), Αρί.

Σιόν (4-2-3-1): Βάνινς, Ρίφλι, Λακρουά (24' Ασιφουά), Τσίγκλερ, Γιαν, Σάλατιτς, Εντογέ, Μπιά (70' Φολονιέ), Καρλίτος, Εντιμίλσον, Κονατέ (77' Γκέκας).

Μπράγκα (4-3-3): Ματέους, Μπολί, Α. Πίντο, Μπαϊάνο, Λουίς Κάρλος, Βούκσεβιτς, Άλαν (66' Πέδρο Σάντος), Ράφα Σίλβα, Στοϊλίκοβιτς (92' Ρικάρντο Φερέιρα), Γουίλσον Εντουάρντο, Κόκα (84' Ζόσουε).

Γαλατασαράι (4-2-3-1): Μουσλέρα, Ντινάιερ, Γκίντερ, Μπαλτά, Καρόλ (71' Αντίν), Ντονκ, Σετζού, Σαμπρί (78' Μπουλούτ), Σνάιντερ (89' Εζτεκίν), Σελτσούκ Ινάν, Ποντόλσκι.

Λάτσιο (4-3-3): Μαρκέτι, Κονκό, Μαουρίτσιο, Χεντ, Ράντου, Μπίγλια, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Παρόλο, Λούλιτς (90' Μάουρι), Φελίπε Άντερσον (58' Καντρέβα), Μάτρι (69' Κλόζε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK