Στο "ΓΣΠ" το Ντιναμό Κιέβου - Βαλένθια

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο "ΓΣΠ" θα διεξαχθεί ο αγώνας Ντιναμό Κιέβου - Βαλένθια για το Europa League λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Στο "ΓΣΠ" το Ντιναμό Κιέβου - Βαλένθια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας Marca, ο αγώνας Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια θα διεξαχθεί επί κυπριακού εδάφους λόγω τις έκρυθμης κατάστασης στην Ουκρανία. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι η UEFA έχει ενημερώσει ήδη τους Λεβαντίνους να αλλάξουν πτήση και να πετάξουν για Κύπρο, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

"Μόλις λάβαμε ειδοποίση από την UEFA ότι ο αγώνας θα γίνει στην Κύπρο, στη Λευκωσία. Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο να γίνει στην Ουκρανία και το καλύτερο θα ήταν να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, όπως και θα γίνει", δήλωσε στη Marca ο πρόεδρος της Βαλένθια.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από την ΚΟΠ, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "ΓΣΠ":

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως, μετά από αίτημα της UEFA αλλά και της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το οποίο έγινε αποδεχτό από την ΚΟΠ, ο αγώνας μεταξύ της Διναμό Κιέβου και της Βαλένθια για τη φάση των "32" του Europa League θα γίνει στο Στάδιο "ΓΣΠ".

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη, στις 20:00. Η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK