Ο ορεξάτος Περέιρα και η κουβέντα για Ολυμπιακό

Το Contra.gr συνάντησε τον Βίτορ Περέιρα στο περιθώριο της προπόνησης της Φενέρ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Η κουβέντα για Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα και η γκρίνια για το χορτάρι.

Ο ορεξάτος Περέιρα και η κουβέντα για Ολυμπιακό

Η παρουσία της Φενέρ για το ματς με τον Ατρόμητο είναι ξεχωριστή λόγω της παρουσίας του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής επέστρεψε στη χώρα μας μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό και όπως ήταν λογικό "έκλεψε" τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι... περίεργο για μία ομάδα που έχει τον Φαν Πέρσι. Περίεργο, αλλά φυσιολογικό, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Περέιρα ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ. Οπότε ήταν λογικό οι Έλληνες δημοσιογράφοι να στραφούν κυρίως σε αυτόν.

Το Contra.gr είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τα πλέι οφ του Europa League. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον ρωτήσουμε για τον Ολυμπιακό και τον συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα, αλλά το... σαρδόνιο χαμόγελο με το οποίο υποδέχθηκε τις ερωτήσεις, έδειξε πολλά. Ο Πορτογάλος φάνηκε να ενοχλείται από τις... ανασκαφές του παρελθόντος, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τον Μάρκο Σίλβα. "Marco Sillva? Νο, no..." , ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση. Προφανώς δεν θεώρησε ευγενικό να μιλήσει για τον συμπατριώτη του και να μπει στη διαδικασία κριτικής, ενώ υπενθυμίζουμε πως στο πρόσφατο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρ οι δυό τους είχαν εγκάρδια συνομιλία.

"Ποιος Ολυμπιακός; Η Φενέρ"

Ήταν κεφάτος, έδειχνε να απολαμβάνει το γεγονός πως όλοι οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν μαζί του, αλλά όταν άκουσε τη λέξη Ολυμπιακός ήταν σαν να τον πατήσαμε στον κάλο. " Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα κερδίσουμε αύριο τον Ατρόμητο για να πάρουμε το προβάδισμα", έσπευσε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις μας, προσπαθώντας να αλλάξει κουβέντα. Η... ξινίλα που έβγαλε στο πρόσωπο όταν συνεχίσαμε να τον ρωτάμε για τον Ολυμπιακό και πως βλέπει τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι του, μετουσιώθηκε σε απάντηση πάλι για τη Φενέρ: "Κοιτάξτε, εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι η Φενέρ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα. Δεν κοιτάζω πίσω, κοιτάζω μπροστά. Και θα επαναλάβω πως αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Ο Βίτορ Περέιρα αποχώρησε βιαστικά για την προπόνηση της τουρκικής ομάδας με το χαμόγελο στα χείλη. Ισως γιατί... γλίτωσε από τις ερωτήσεις για τον Ολυμπιακό. Ισως γιατί είναι αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ατρόμητο. Θα δείξει...

Ο ορεξάτος Περέιρα και η κουβέντα για Ολυμπιακό

Ο Βίτορ Περέιρα με τον συντάκτη του Contra.gr, Γιάννη Μπαϊρακτάρη

Ενοχλημένος με το χορτάρι!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίτορ Περέιρα ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Περιστερίου. Σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ, το χορτάρι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έκανε παράπονα στους ανθρώπους της Φενέρ για να μεταφερθούν σε αυτούς του Ατρομήτου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πορτογάλος προπονητής βγήκε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και επιθεώρησε το γήπεδο, με τις γκριμάτσες του να δείχνουν την απογοήτευσή του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK