Περέιρα για Ολυμπιακό: "Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από μία μεγάλη ομάδα"

Μία ωραία ποδοσφαιρική βραδιά θα επιφυλάσσει η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού για το εξάμηνο που θήτευσε στον πάγκο του.

Περέιρα για Ολυμπιακό: "Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από μία μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

"Μέλι" έσταξε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε , ενώ αναφορικά με το πρώτο ματς κόντρα στον Ατρόμητο δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα νίκης.

Οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα: "Η ποινή είναι ποινή. Εγώ είμαι δίπλα στην ομάδα (σ.σ. θα βρίσκεται στην εξέδρα ως τιμωρημένος). Έχει προετοιμαστεί εδώ και μια εβδομάδα. Έχουμε να κάνουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ξέρει να αμύνεται, με γρήγορους επιθετικούς. Θεωρώ όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι.

Σε αυτό το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων θα έπρεπε να είναι καλύτερο το χορτάρι. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα διορθωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε έρθει εδώ να νικήσουμε.

Είμαι συγκεχυμένος, μπερδεμένος. Γύρισα σε μια χώρα που ήμουν έξι μήνες. Από τη μία ακούω τουρκικά από την άλλη ελληνικά. Έχω κάνει πολλούς φίλους. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς πήρα και το νταμπλ. Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και πήγα σε μία άλλη. Ξέρω καλά τον Ατρόμητο. Αύριο (σ.σ. Πέμπτη 20/8) θα ζήσουμε μία ωραία ποδοσφαιρική βραδιά

Ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει πολύ γρήγορους παίκτες και καλή επίθεση. Πέρυσι προσπάθησα να τους παίξω πιο γρήγορα με τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αύριο θα παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο ματς θα έχουμε και τον κόσμο στον πλευρό μας. Εδώ όμως ήρθαμε για τη νίκη και έχουμε την εμπειρία να την πάρουμε".

O έτερος γνώριμος των ελληνικών γηπέδων Μπρούνο Άλβες ανέφερε: "Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η αντίπαλη ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο στόχος μας είναι η νίκη, αν και αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Όταν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, βγαίνει πιο καλό αποτέλεσμα. Στην Φενέρμπαχτσε υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και γι' αυτό θα νικήσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Ο ορεξάτος Περέιρα και η κουβέντα για Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK