Περέιρα: "Θα ήθελα τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού"

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς υποστηρίζοντας ότι θα ήθελε όχι μόνο το Σέρβο μέσο, αλλά τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού.

Περέιρα: "Θα ήθελα τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Στις ευκαιρίες της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ενδιαφέρουσα απάντηση στην ερώτηση, εάν θα έπαιρνε τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς από τον Ολυμπιακό.

"Στοχεύω σε σύντομους στόχους, όχι μακροπρόθεσμους. Στόχος ήταν να είμαστε αύριο στην κλήρωση. Τον πρώτο τον πετύχαμε, ο δεύτερος είναι να προκριθούμε από τους ομίλους. Θέλουμε να κάνουμε μικρά μικρά βήματα, ώστε στο μέλλον να έχουμε κάνει άλματα. Τώρα σκέφτομαι το ματς της 3ης αγωνιστικής στην Τουρκία. Θέλω να είμαι νικητής στους ομίλους. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το σήμερα, όχι το αύριο. Μετά τη συνέντευξη Τύπου θα σκέφτομαι την Αντάλιασπορ. Ξέρω ότι ο πρόεδρός μου είναι άνθρωπος με οράματα. Και εκείνος και εγώ έχουμε την ίδια γραμμή. Να είμαστε νικητές. Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πρώτα των εαυτών μας. Σε αυτήν την καριέρα έφτασα με νίκες. Δεν θέλω να χάνω. Και έτσι θα προχωρήσω".

Σκέφτεστε άλλη μεταγραφή μετά την αποχώρηση του Σο;

"Δεν θέλω να κάνω σχόλιο επ' αυτού. Αν δεν βάλει κάποιος παίκτη υπογραφή έτσι είναι. Είμαι ευχαριστημένος από το υπάρχον υλικό".

Ο Κάντλετς ήταν τραυματίας;

"Μου κάνει εντύπωση που δεν με ρωτάτε για τον αγώνα που δώσαμε και μου κάνετε ερωτήσεις για άλλα θέματα. Να αξιοποιείτε κατάλληλα το χρόνο σας".

Για τα σχόλια για τη διαιτησία του Μιχάλη Γρηγορίου...

"Δεν είναι σωστό να μου κάνετε ερώτηση για τον προπονητή του Ατρόμητου. Δεν είναι ωραίο να το πάμε επί προσωπικού. Να με ρωτάτε για την ομάδα και όχι για ένα πρόσωπο. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που τον ήξερα καλά στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι καμία ευκαιρία του Ατρόμητου. Ευκαιρίες που τις παρομοιάζω ως... σπινθίρες έκανε ο Ατρόμητος. Εμείς από τις δέκα αξιοποιήσαμε τις τρεις. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας, αλλά οι παίκτες μου έκαναν πιο ομαλή την εξέλιξη του ματς. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όχι ατομικό. "

Προτιμάτε να είστε πρωταθλητής στην Τουρκία ή να κατακτήσετε το Europa League στο τέλος της χρονιάς;

"Και τα δύο. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά".

Θα πάρετε τον Μιλιβόγιεβιτς από τον Ολυμπιακό;

"Όχι έναν, αλλά τη μισή ομάδα από τον Ολυμπιακό θα ήθελα, αλλά δεν είναι εφικτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK