Ο Βαϊνάλντουμ γράφει το 3-2 (VIDEOS)

Λίγες στιγμές πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μλάντεν Πέτριτς ξανάδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό επί της Αϊντχόφεν, αλλά στο 65ο λεπτό ο Λουκ ντε Γιονγκ ισοφάρισε και στο 78ο ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ ανέτρεψε τα δεδομένα. Δείτε και τα προηγούμενα δύο γκολ..

Ο Βαϊνάλντουμ γράφει το 3-2 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα μπήκε από δεξιά στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα, σε πρώτο χρόνο ο Μλάντεν Πέτριτς δεν τη βρήκε, αλλά ο Ατζαγκούν που είχε ακολουθήσει άνοιξε το σκορ με σουτ από το πλάι στο 12ο λεπτό.

Στο 27' ο Γέτρο Βίλεμς έκανε την κάθετη πάσα, η μπάλα κόντραρε στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο κι έφτασε στον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος πλάσαρε άνετα τον Λουκ Στιλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σέντραρε από την άμυνα, ο Νίκος Καρέλης με κεφαλιά-πάσα έστρωσε και ο Μλάντεν Πέτριτς με γυριστό από το ημικύκλιο ξανάδωσε το προβάδισμα στο "τριφύλλι".

Η νέα ισοφάριση της Αϊντχόφεν επετεύχθη στο 65'. Ο Βίλεμς έσπασε το οφσάιντ από αριστερά, πάσαρε παράλληλα και ο Ντε Γιονγκ στόπαρε και σούταρε στο πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ, αφού ο Σίλντενφελντ δεν πρόλαβε να επέμβει.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Βίλεμς έγινε για τρίτη φορά δημιουργός, αφού εκτέλεσε ιδανικά ένα κόρνερ από αριστερά κι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ ανέτρεψε τα δεδομένα με καρφωτή κεφαλιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK