Σαχτιόρ - Άλκμααρ 1-1

Η Άλκμααρ έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σαχτιόρ στην Αστάνα, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Εuropa League.

Σαχτιόρ - Άλκμααρ 1-1

Η ομάδα του Καζακστάν μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό ο Αντρέι Φινοντσένκο άνοιξε το σκορ σε φάση που προήλθε από εκτέλεση πλαγίου του Γκεντιμίνας Βίτσιους και έχασαν τρομερή ευκαιρία στο 21ο με τον Χιζνιτσένκο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Με τη συμπλήρωση 26 λεπτών ο Ματίας Γιόχανσον έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο συνήθης Άρον Γιόχανσον έφερε το ματς στα ίσα.

Η Άλκμααρ απείλησε ξανά με τους Μάαρτεν Μάρτενς και Νεμάνια Γκούντελ, ενώ στον αντίποδα η Σαχτιόρ ήταν ακίνδυνη στο δεύτερο ημίχρονο.

Σημειώνεται ότι ο Ντικ Άντβοκαατ δεν έκανε ούτε μία αλλαγή, ενώ οι δύο από τις τρεις διορθωτικές κινήσεις του Βίκτορ Κουμίκοβ έγιναν στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις

Σαχτιόρ: Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μάλι (76' Ταράσοβ), Βασίλιεβιτς, Τζίντιτς, Ποριβάεβ, Βίτσιους, Κάνιας (89' Μπαϊζάνοβ), Φινοντσένκο, Γκαζαριάν, Χιζνιτσένκο (86' Ζένκοβιτς).

Άλκμααρ: Εστεμπάν, Μ. Γιόχανσον, Γκουβελέουβ, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Σέλσο Ορτίς, Γκούντελ, Μάρτενς, Μπίρενς, Γκούντμουντσον, Ά. Γιόχανσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK