H μάχη Άγιαξ-Μάντεστερ ξεκίνησε μέσω των social media!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αναφέρει αρκετές φορές πώς το Europa είναι τίτλος που λείπει από την Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι του Άγιαξ πήραν... ασίστ για πικάρισμα. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο τελικός!

Manchester United manager Jose Mourinho, centre reacts with Crystal Palace manager Sam Allardyce, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace, at Old Trafford, in Manchester, England, Sunday, May 21, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho, centre reacts with Crystal Palace manager Sam Allardyce, right, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace, at Old Trafford, in Manchester, England, Sunday, May 21, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Δύο 24ωρα απέμειναν για την κόντρα του Άγιαξ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Στοκχόλμη όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League και οι δύο ομάδες κήρυξαν την έναρξη της.. μάχης μέσω των επισήμων λογαριασμών τους στο Twitter.

Εκείνος που έριξε την πρώτη "κανονιά" ήταν ο Άγιαξ, με τον διαχειριστή της σελίδας του "Αίαντα" στο Twitter να εμπνέεται από τις συχνές αναφορές του Μουρίνιο για την απουσία του τροπαίου του Europa League (Κύπελλο UEFA παλαιότερα) από τους "κόκκινους διαβόλους" και να σχολιάζει:

"Γεια σου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακούσαμε ότι κάτι λείπει από την τροπαιοθήκη σου! Και θα θέλαμε να παραμείνουν έτσι τα πράγματα".

Η απάντηση ήταν πάντως άμεση (μετά από δύο λεπτά) από πλευράς Άγγλων: "Άγιαξ, η τροπαιοθήκη μας είναι ήδη αρκετά γεμάτη αλλά μην ανησυχείτε, μπορούμε πάντα να κάνουμε χώρο για να προσθέσουμε και άλλα τρόπαια".

Για να ακολουθήσουν αυροφροσύνες εκατέρωθεν: "Θα το διαπιστώσουμε την Τετάρτη - Τα λέμε στην Στοκχόλμη", γράφτηκε στο λογαριασμό του Άγιαξ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κλείνουν ραντεβού με τους Ολλανδούς εκφράζοντας παράλληλα για ευχή για ένα σπουδαίο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK