Η μάχη του Παναθηναϊκού για την ευρωπαϊκή πρόκριση έρχεται στον ΟΤΕ TV

Η ευρωπαϊκή μάχη του Παναθηναϊκό μόνο στον OTE TV.

Η μάχη του Παναθηναϊκού για την ευρωπαϊκή πρόκριση έρχεται στον ΟΤΕ TV

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκινά αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός και οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδρομή, από την εκκίνησή της.

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT προσφέρουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τα εντός έδρας παιχνίδια των «πρασίνων» στο UEFA Europa League, με πρώτο αυτό της Πέμπτης 28/7 εναντίον της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι Σουηδοί «πέρασαν» την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ και βρέθηκαν στο δρόμο του Παναθηναϊκού, στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η σέντρα του ματς, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης", και όσα συμβούν, θα προβληθούν στο OTE SPORT 1HD στις 21.00. Πριν τον αγώνα στις 20.00 δείτε όσα αφορούν στους αντιπάλους πριν εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο, ενημέρωση για τις 11άδες και τα τελευταία νέα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μένουμε στο OTE SPORT 1HD, προκειμένου να ακούσουμε τι έχουν να πουν για το ματς οι παίκτες και οι προπονητές, ενώ θα παρακολουθήσουμε και την ανάλυση των στοιχείων που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα.

Ο ΟΤΕ TV είναι ο μοναδικός προορισμός και για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, στο UEFA Europa League.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από όπου και αν βρίσκονται, μέσω της υπηρεσίας OTE TV GO.

News 24/7

24MEDIA NETWORK