Η Ντιναμό πήγε διακοπές, αλλά τα "μάτια" της ήταν στο ΑΕΚ - Κέρκυρα

Οι άνθρωποι της Ντιναμό εξέτασαν αναλυτικά την ΑΕΚ ακόμη και στο ματς με την Κέρκυρα. Οι Ουκρανοί μέσω του επίσημου σάιτ τους στάθηκαν στο γκολ του Κονέ, σημειώνοντας επίσης το πιο "αδύναμο" σημείο τους πριν από το παιχνίδι με την ελληνική ομάδα.

Η Ντιναμό πήγε διακοπές, αλλά τα "μάτια" της ήταν στο ΑΕΚ - Κέρκυρα

Η Ντιναμό Κιέβου, η αντίπαλος της ΑΕΚ στους "32" του Europa League, έφυγε "σύσσωμη" για διακοπές λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά το... σκάουτινγκ με κεντρική πρωταγωνίστρια την Ένωση έγινε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα των Ουκρανών.

Οι αρμόδιοι επικοινωνίας του ιστορικού κλαμπ, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (12/12) "ανέβασαν" πλήρες ριπόρτ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την... Κέρκυρα!

Οι Ουκρανοί έκαναν φύλλο και φτερό το παιχνίδι, περιγράφοντας με εγκωμιαστικά λόγια το γκολ του Παναγιώτη Κονέ: " Ο Κονέ στο 34' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με φοβερό βολέ έξω από την περιοχή".

Στον επίλογο του κειμένου τους, οι άνθρωποι της Ντιναμό τόνισαν ότι στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν διακόπτεται τη χειμερινή περίοδο και πως η ΑΕΚ μέχρι την πρώτη μάχη με την Ντιναμό στις 15 Φλεβάρη θα παίξει επτά επίσημα ματς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK